Aktív témák

• TexT-BoY

addikt

válasz hobizoli #4534 üzenetére

Kicsit elbeszélünk egymás melett, veled is és gyok2-vel is, nem a BMW-t fikáztam, mitöbb részemröl német autót csak a Mercinek vagy BMW-nek hivják. Csak kicsit fura volt az hogy lehurrogta a kollega a japánokat, holott kisebb CCM-böl durvább eredményeket értek el. Saját részre egy E36ost nagyon is eltudok képzelni, de nem 316ost:).
    Azt pedig hogy szivó minden motor amit irtam nem jelenti azt hogy a turbo ellen vagyok, vagy nemismrném el azt hogy a gyári setupok nem kedvezőbbek karakterisztikára, erőre, nyomatékra, fogyasztásra.
    Egyébként ültem uj 330D-be és nem voltam oda a hely miatt, se elöl se hátul nem olyan nagy a hely, de tudom csak egy 3as:). E46os 530D-be is ültem annál viszont :R minden szempontbol. A lényeg hogy nem szapulom a BMW-t, csak a Japókat védtem.

Mod. és tisztába vagyok hogy egy Vtec motornak nem olyan szép a karakterisztikája, ezt a Preludon tapasztaltuk a legjobban: Veri a papiron 160lovas VTI-t a maga 147HP-jával mivel a Prelude non-vtec és igy elég egyenletes.

[Szerkesztve]

Aktív témák