- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Digitális Állampolgárság Program
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Lenovo X13 Yoga gen2 billentyűzetcsere
- Asszociációs játék. :)
- Mindent a StreamSharkról!
- KNOX a Samsung erődje!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- DOM (half slim) SSD-k beszerzése egyszerűen
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sur1G
aktív tag
válasz mrbig25 #141685 üzenetére
Üdv!
Nem tudom, hogy csak ez a két típus tetszik-e vagy mást is nézel, de amennyiben van lehetőséged én ajánlanám a 2005-2006 körüli E120 Toyota Corollákat (HB). Nem sokkal nagyobb mint a Clio és 1,6-os motorral egészen jól (kevés kompromisszummal) használható pályán is. Nem lehetetlen belőle találni magyarországi, márkaszervizben gondozott példányt. Sokkal tartósabb műszaki megoldásnak tartom mint a Cliokat (volt nekem is), nem is beszélve a váltó, kormányzás, futómű hármasról.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz mrbig25 #141690 üzenetére
60k km volt benne most jár kb 80k-nál. Olajat, szűrőket, gyertyát meg akksit cserélt benne és kész. Pöcc röff a gép.
Komáromból ingázik melóba pályán, olyan 6 liter körül el van. Az tök oké sztem.
Háát nem egy erőgép de polgári közlekedéshez elég. Viszont a Mazda szeret rohadni arra nagyon figyelj!
#nincsbennetarcsi
-
Qru
MODERÁTOR
Havernak nyáron hoztunk be lábon egy Clio mk3-at Olaszországból (1,2i). Erősen szkepitkus voltam de kellemes csalódás. A belseje tök igénytelen de műszakilag teljesen oké a gép. Nem rohad, nincs elektronikai nyűgje, nem eszik sokat és egész virgonc a motorja.
#nincsbennetarcsi
-
rwin5
őstag
válasz mrbig25 #141687 üzenetére
Azt értem a fogalmazásban volt max hiba, az országúton is mehet 110-zel amit írtam, hogy én már a clioban megéreztem, ha még rátolsz* egy kicsit 10-20-szal akkor már ott van, mint egy autópályán és akkor még az út minősége is szarabb lesz valsz; ami nem pozitívumként fog hatni az autó menetére Én kipróbálnék a helyedben* egy cliot ekkora sebességnél és utána vásárolnék max, én szinte csak városra használom a clio-t így amikor országúton közlekedek úgy vagyok vele, hogy kibírom, de nem vezetnék le a Horvát tengerpartig az biztos.
[ Szerkesztve ]
-
rwin5
őstag
Bár nekem 2002-es cliom van de csak pályázásra nem vennék Clio-t. Nem tudom a 4 évvel későbbi széria fejlődött-e annyit, enyém is 1.6-os. 110-120-nál már hogy is mondjam érzem a sebességet az autóban, néha olyan mintha 140-50el mennék. Sógoromnak compact bmw-je van ő felszokta taposni általában 140-50-re az autót és alig érződik belőle valami..
Új hozzászólás Aktív témák
- Nespresso Vertuo Next Deluxe Sötét Króm színben eladó. + kiegészítők + kapszulák
- Egyedi gyártású 2 férőhelyes/2 személyes számítógépasztal/íróasztal 150x100x75
- ÚJ Besen BS20 Smart 11-22kW elektromos autó töltők GARANCIÁVAL, számlával, készleten
- ÚJ! Newskill Valkyr fekete gamer, irodai szék
- Gorenje Side by side hűtő
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest