- Asszociációs játék. :)
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Az én érdekes, öszvér videokártyám...….
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Digitális Állampolgárság Program
- leslieke
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
válasz Atlantis #88566 üzenetére
Ők még nem tapasztalt hosszú távú vezetők, írta is, hamarabb fáradnak, érdemes gyakrabban megállni. OK, mondjuk váltottan tudnak vezetni, legyen 200, whatever. Mellesleg az is tény, hogy az ember kb. 1 órán át tud koncentrálni maximálisan, érdemes utána egy kicsit kizökkenni. 100 csere 100 szünet-csere 100 csere 100 szünet-csere. Legyen akkor így.
Én is kb. 200-anként álltam meg Krakkóból hazafelé, az azért ennek a távnak a fele (sincs) de az M0-án már éreztem, hogy nem vagyok a csúcson.
Persze lehet rambózni 500-600-as etapokkal, de ha tanácsot kell adni, akkor én a biztonságra szavazok. Főleg hogy ez az általad említett táv duplája.
@emvy: nálam alap, hogy van a kocsiban, alapesetben nem kell (meg annak a fele sem amit leírtam) de ha esetleg ne adj isten valami gebasz van, akkor jól jöhet. 350 Ft. Ennyit megér.
[ Szerkesztve ]
-
neduddki
nagyúr
válasz Atlantis #88566 üzenetére
HI!
"hogy ne lehessen még a mai fillérbaszós világban is jól megcsinálni." pontosabbana afillerB! ize miat tnem lehet rendesnn ossehozni
udv
neduddki
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest