- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
a_tesz #35986 üzenetére
egy picit talan az is benne van h amivel 200-zal utaznak, azzal nem gond elerni azt a tempot. mire en mondjuk negy szemellyel felkuzdottem magam egy 1100-es zastavaval a 113.5 km/h-ra, akkor tenyleg frusztralo volt ha kijott elem egy kamion az autopalyan 90-nel. az mr2-vel ha le kell lassitanom nem zavar, mert par tiz masodperc alatt ugyis felgyorsulok ujra.
-
Xero
nagyúr
válasz
a_tesz #35986 üzenetére
Én is ott szeretek közlekedni, de most nem feltétlenül előzésre gondoltam.
Valós példa:
Siettem.
Haladtam, de a 30e-s büntetési határ alatt bőven. Emberünk haladt a belső sávban egy Octaviaval. Nyíl egyenes volt az útszakas. Láttam, hogy ott van és azt is láttam, hogy bőven előtte (az ő tempójában még legalább 15-20mp-re) egy kamion. Ennek ellenére mikor már majdnem az ő vonalába értem hirtelen beugrott 100-al a belső sávba. Én satu, szentségelés, de letojom. Megvártam, hogy elhaladjon a kamion mellett, gondoltam ugyan ilyen ruganyosan fog távozni a külsőbe. De nem! Emberünk két percig haladt 100-110-es tempóban a belső sávban. Az utolsó percben már komplett fényorgona játékot játszottam neki,de semmi. A második perc végén valamilyen indíttatásból észrevette magát és sikeresen megtalálta a tőle jobbra lévő üres sávot.Ezt kint sem csípik...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kés topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hamarosan szárba szökken a hardverpalánta
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Háztartási gépek
- VR topik
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Samsung LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged