Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
hobizoli
nagyúr
válasz Motion_Blur #34439 üzenetére
pedig sima túlélőösztön szerint gondolkodva inkabb elhuzom az arok fele, ami 0-val jon felem es nincs sulya sem, meg arra van hely kikerulni kivedeni, meg ido lassulni es tompitani az utkozest, mint a szembol 90-l erkezo 2t-nak menjek neki es 30cm-n lassuljak nullara, mert az utobbi olyan negativ G gyorsulast eredmenyez, aminek tulelesere az esely erosen konvergal a nullahoz
azert azt remelem te sem hiszed, hogy mentek egynesen ki-ki a savja kozepen, es a Touareg egyszercsak 90-l be akart fordulni balra derekszogben, mert akkor nem igy allna az sem a kepen
több drón kell ;P
-
bitpork
nagyúr
válasz Motion_Blur #34439 üzenetére
Nézd: lehet egyet nem érteni velem, de okom nincs a szégyenkezésre, mert én lennék az első ( a múltamat tekinteve valószínűleg az egyetlen ) aki tényleg szívesen venném ha a kezeim közé kaphatnám a touareg vezetőjét. Az meg nem engem minősít ha érzelmi alapon kezelsz egy olyan balesetet, amiről hiszem hogy a bekövetkeztét v annak eredményét lehetett volna befolyásolni.
A legmélyebb együttérzésem az elhunytak családjának.Akkor is tartom h én valószínűleg előbb kötöttem volna ki a jobb árokban mint a suv orrán.
[ Szerkesztve ]
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple asztali gépek
- Ukrajnai háború
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- DUNE médialejátszók topicja
- LG LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- Irodai forgó szék - Kékeszöld Delight (Beliani) Eladó!
- Secretlab TITAN Evo "Soft Weave"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, Új, Számlával
- Fibaro okos radiátor termosztát szett (Fibaro Heat Controller+Temperature sensor) - z-wave
- Hecht GG 950 aggregátorok
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest