Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: AMD Radeon Pro V540 avagy RX5700XT HBM2 rammal...kétszer (első rész)
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabonagyur
félisten
válasz
AssAssynn #216219 üzenetére
Nekem ez az egész autódrágulás nagyon mesterségesnek tűnik. "Nincs új autó" - mondják, de az összes kereskedés és telephely tele van velük, ugyanúgy a hahu-ra is visszagyűltek már az eladó autók. Szerintem bár bőven megértünk az árcsökkentésre. Na, de most nem ez a lényeg.
Az sem mindegy, hogy milyen új autót milyen használttal hasonlítasz össze.
7-8M egy új autó és mellé raksz egy használtat mondjuk 2M-ért aminél lehet amúgy 1,7M lenne a reális ár. A kettőnek nincs nagy kapcsolata azért.
Én ha eladnám a B autót szívbaj nélkül kérnék érte 1,5-1,7-t és elvinnél mivel kora ellenére keveset futott, nagyon jó állapotban van, reális értéke pedig 1,3-1,5 körül lehetne. De a piacon kevés ilyen van.
Ha a 7-8M-s új autó mellé rakod a használt 1-3 éves kiadását ott láthatsz árcsökkenést, mivel ezeket tényleg adták a szalon autó árában még 1 éve is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Egy nap a TCL-nél: érkeznek az új tévék!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- BestBuy topik
- Garmin Edge 1050 kerékpáros óra: mindenből a legtöbbet
- Gyúrósok ide!
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Bittorrent topik
- Garmin Venu 2 - ritmusérzék, stílusérték
- Nintendo Switch 2
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest