- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vigyázzatok a jófogással!!!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Internet fejlesztés országosan!
- Ep128Emu felhasználói képeskönyv
- Asszociációs játék. :)
- Egy Biztonsági őr kalandos útja.
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mindent a StreamSharkról!
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
ThorsHUN
őstag
Egy kis megjegyzés.
Nekem a két három évvel ezelőtti Amazfitekről személyes tapasztalat alapján a pontatlan és szakadozó GPS kapcsolat, valamint a lassú reakció a pulzusszám változásra az ami jellemző és ami miatt nálam kiesett a kosárból.
Lehet azóta változott.Ellenben a Xiaomiról csak jó tapasztalataim vannak. És azon van fizetési lehetőség is (aszt hiszem Mastercard és az OTP is az, nekem revolut-os VISA-sként Curve-öt kellett volna használnom hozzá, vagy a rendes bankkártyámat, amitől nem kicsit fáztam)
A Venu 2-esemet használtan vettem 55-ért tavaly. Szerintem nagyon jó kis óra, de teljes áron semmiképpen sem venném meg, főleg nem a venu 3 mellett.
Az elegáns és a sportos stílus egyszerre... hát nem tudom, hogy van e olyan melegítő ami megy az öltönyhöz[ Szerkesztve ]
-
farkas26
tag
Annyit szólnék hozzá, hogy szerintem az egészség követése elég jó.
Értem itt a pulzust az nekem a ha vérnyomás mérővel összehasonlítva vagy ugyanazt mutatta vagy +/- 1-2 eltéréssel, de az energia szint kijelzést is jól jelzi. Fizetéshez nekem revolult van hozzá kapcsolva.
De én is már venu 3-mat venném vagy Epic 2tőt. -
siege5
aktív tag
Nem ide vág, de megis csak adtál egy támpontot, egyúttal szűkítetted a kört, hogy engedjem el a venu 2őt, és vagy koncentráljak kesőbb opcióként a 3ra (főleg, ha megjelenne az új es lenyomná az árát), vagy ha mondjuk a fizetési lehetőséget elengedem illetve figyelembe véve, hogy a telóm nálam van szinte mindig. Értesítések meg annyira nem fontosak, akkor a huawei vonalra lehet mégis jobban rá lehetne néznem, és küzködni kicsit azzal a szoftveres halmazzal, amiben az létezik.
[ Szerkesztve ]
-
Janaboy
veterán
Megértem a gyötrelmed, hasonló helyzetben vagyok én is.
Sajnos valóban nincs olyan óra jelenleg, ami általában minden kritériumnak megfelel.Megjelenésben egyértelműen a Huawei-ek a legjobbak, Huawei Watch GT5 (Sima, Pro és Ultimate), ezek amúgy sportban is elég jól mérnek. Pontosabbak mint a Garmin és Amazfit órák.
2 fő probléma velük hogy a fizetés nem megy (és szerintem nagyon messze vagyunk attól, hogy menjen valaha is) illetve hogy az értesítések kezelése nincs szinkronban sajna.Valóban a Garmin érában, ami kinéz valahogy és működik is az a Venu 2, de én inkább akkor már a Venu 3-at venném, sőt most olvastam pletykákat, hogy lehet idén lesz Venu 4 is.
Itt már van fizetés is jobban, értesítéseket is jól kezeli, de egyértelműen nem egy okos óra rendszer és annyira nem pontos az egészség követése sem, ami azért vicces, mert elég drága és amúgy egy fittnesz eszköz.WearOS-sek az üzemidő miatt esnek ki, amíg azok nem mennek el 1 hétig, addig sajna ez lesz.
Viszont, amire még érdemes figyelni az Amazfit órák, de ott még a megjelenésen van mit javítani.
Pl a Balance elég jó tudású, van szinkron üzenetekben, félokos (vannak appok, bár nem annyi és olyanok mint WearOS-en), de nem néz ki annyira jól és a fizetés még itt sem megy (bár állítólag idén fog).Szóval el kell dönteni, hogy kinek mire van szüksége
Viszont a vérnyomásmérés és vércukor mérések, ezek még nagyon messze vannak a használható kategóriától sajnos.[ Szerkesztve ]
-
siege5
aktív tag
Alapvetően egy olyan órát akartam, amivel meg lehet "jelenni", ebből is a klasszikus vonal ami tetszik. Emiatt a garmin igazi sportórái ki is záródnak a robosztusságuk kijelzőik miatt. A másik fontos vonal pedig az üzemidő, ami vonzott. (Emiatt sok wearos kütyü ki is lett zárva)
Csakhogy minél jobban beleásom magam a témába úgy jövök rá, hogy még alapvető kritériumok esetén is kompromisszumos a teljes felhozatal, még kis túlzással 4-5ezer forint környékén is. Nincs a mai vagy az utóbbi 3-4 évben olyan óra, ami mutatós (vagyis egész napos öltönyös és melegítős megjelenéshez is ideális) jó üzemidejű (vagyis legalább 3-4 napos), könnyen testreszabható kezdőként is, illetve normál kezdő sporttevekenységekhez elég pontos.
Szóval nem életmentő órát keresek teljes testi szellemi kiértékelésekkel, gpsel 150 db túra és edzésfajtával. Csak egy használható darabot. De még az órák 90% ebből is kiesik az olvasatom alapján, mert inkább adnak hozzájuk még 50 fajta sportot és még egy pontatlan mérési (mint mondjuk cukormérőt) lehetőséget.
Itt ment át némi engedménnyel a venu 2. De azt mondják mindig a user véleménye a legpontosabb, így ide is bekérdeztem.
Az otps garmin payt pedig azért kérdeztem mert több helyen tesztben még nem volt feltüntetve a listán, majd később valahol bele akadtam az otp oldalán. Valószínű később hozzáadák, de így biztosabb ha valaki ténylegesen használja is.
Meglátom, hogy mi lesz de vagy veszek 1 analóg órát és karkötőt, vagy elengedem a témát, és várok pár évet még ennek kipróbálására, ha csak meg nem látok mégis valamit ami segit megszeretni valamelyik darabot.[ Szerkesztve ]
-
Janaboy
veterán
Szerintem rossz kérdéseket teszel fel.
Inkább az a kérdés, hogy mire szeretnéd használni?Én nem biztos, hogy vennék Venu 2-t ma, de attól függ mire kell és miért ezt nézted ki.
Pontossága hagy kívánni valót maga után, nekem a strapabíróságával nincs bajom.
Kéz felemelése általában jól működik, de valóban néha nem kapcsol fel.
Teszteltem pár órát, de ebben a többi sem volt jobb..sőt..Garmin pay egy 10 mp-es googlizás után: [link]
-
siege5
aktív tag
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék a venu 2-es kapcsán.
Most tervezem megvenni első ilyen jellegű okosórámat, így minden oldalról körbejárom a témát, és egyik ilyen kiszemeltem a venu 2 lett 100k környékén.
Pár kérdésem lenne hozzátok, amit a tesztek alapján többen többféleképpen írtak le.
A képernyő érzékenysége tényleg macerás vagy azóta ezt javították (olvastam valahol, hogy felemelésre kézmozdulatra sem mindig kapcsol be a kijelző, így jobb ha állandóan ki van kapcsolva az aod)?
A garmin pay működik otpvel?
A zártabb rendszer egy wearos-hez képest erezhetően produkál hátrányt? (Értem, hogy mindenki másképp használja, de el nem tudom képzelni, hogy ha játszani nem akarok órán, vagy kaját rendelni mi az amiről lemaradok, esetleg a kijelző testreszabhatósága érintene valami klasszikus analóg féle stílusra)
Mennyire sérülékeny a készülékház/ tok? A képeken nekem elég domborúnak tűnik a kijelző.Mennyire pontos a műszer? Mivel félig iroda és félig eletmodvaltas a cél ezért főképp ez a típus a garmingnál, mivel így irodán is jól mutat, de talán elég pontos is hogy lekovesse a mindennapi mozgásformáimat. Szóval séta kocogás, futás, kardió lenne az elsődleges. Ezeket jól és aránylag pontosan tudja követni, illetve segíteni? A 4es szenzor ellenére sok helyen olvasom, hogy csak nevében garmin, így nem vagyok benne biztos.
Köszönöm előre is a segítséget.
-
fledtamas
tag
Sziasztok!
Nekem ugyan Venu3-on van, de ez atopik jobban pörög.
Hátha tud valaki segíteni.
Raiffeisen banknál vagyok, tudok valamilyen módon az órával fizetni?
Eddig nem tudtam működésre bírni a dolgot. -
kalolaci
senior tag
Szép napot! Érdemes még Venu 2-t venni, ha van szép állapotban? Mire érdemes figyelni, vásárláskor?
-
kazanka
őstag
Sziasztok! Ilyen órát nézegetek,mi az általános véleményetek,szabad ilyen órát venni.Bluetooth kapcsolattal,tudom hogy lehet hívást fogadni,de kezdeményezni is lehet? Kösz ha segítetek.
-
ThorsHUN
őstag
Sziasztok!
Nem tudom másnál van-e ilyen, de próbáltam saját edzéssorozatot összollózni az alkalmazásban. Ment is, minden szuper, de amikor át akarom vinni az órára, nem megy.
A korábban létrehozott edzőköteles edzés ott van a súlyemelés opció alatt, de a kardió alatt semmi nem jelenik meg:S -
Janaboy
veterán
-
Gomez86
őstag
Sziasztok, nem tudom mennyire aktív még ez a fórum, ezért bedobom majd a másikba is:
TLDR: Szabad még ilyen órát venni: "Venu2 plus"?
Feleségemnek keresünk órát az imént elhalálozott fitbit charge 5 helyett. Ez tetszik neki külalakra nagyon. Jobban mint a Venu 3. Arról beszélgettünk hogy tartok tőle hogy erre nem sokáig lesz már támogatás. Erről lehet valamit tudni? Garmin milyen hozzállással megy a korábbi termékeivel?Köszönöm előre is!
-
xhege
veterán
válasz
PirosHello #203 üzenetére
Én a nyáron a Dolomitokban túrázva az óra szerint megmásztam 132 emeletet.
-
Dottorei
tag
Coros Pace 3 mennyire jó alternatíva? [link]
-
Dottorei
tag
válasz
PirosHello #198 üzenetére
köszi - jól sejtem ez mászáshoz-alpinizmushoz kevés lesz?
-
Dottorei
tag
Hi! Az emeletszámláló az mi a 2-ben? (a 3-ban már van barometrikus magasságmérő)
-
Janaboy
veterán
Venu 3 leakek: [link]
Érdekes hogy az egyik oldal említ forgatható gyűrűt.
Várós, elvileg hamarosan jön. -
ThereseT
friss újonc
Sziasztok!
Abban tudnátok segíteni, hogy a jelzett kompatibilitási problémák HUAWEI telefon és a GARMIN VENU 2S és a VIVOACTIVE 4s között mennyire reálisak? Minden esetben előfordulnak? Egy Huawei Mate 20 lite mellé keresek GARMIN okosórát.
Köszi!
-
Janaboy
veterán
Igen, követem én is őt
.
Szerintem próbáld meg egy másikkal.
Esetleg megpróbálhatod a Garmin szervizt ha árban is jó volt.
Ha hibás úgyis cserélik ők is.Amúgy ha az appban nézed ott sem látszik ez a pulzus érték?
Ez gyári számlap?
Tevékenység rögzítése közben sem mentődik el helyesen a pulzus? -
pruzsi
őstag
[kép] [kép] [kép]
Sajnos ez van nincs rögzítés nem próbálkozom tovább.Lehet hibás ... De nem fogom megtudni mert pénzt adnak vissza , és nem tudom utánna akkor milyen órát vegyek megint egy ilyet és teszt vagy már rögtön mást bár hogy milyen fogalmam sincs .
[link] e videó miatt esett erre a választás
-
pruzsi
őstag
Igen tudom nem 100% pontos .
Most újból próbálgattam a letöltött alkalmazás felejtős az sem rogzit.
Gyári alap grafikonozott egy 107 et 2 perc múlva ránéztem a grafikont nincs ott csak egy 93 As írt maxnak .Igy sajnos visszaküldöm az órát.
Pedig fél évig nézegettem mire raszantam magam . -
Janaboy
veterán
Tényleg gáz, hogy nem megfelelően rögzíti az óra ezeket az infókat, de azért érdemes észben tartani, hogy a csuklón mért pulzus sose lesz olyen precíz és írtad, hogy ilyesmire vetted, de azt azért tudd, hogy ezekre 100%-ra nem használható.
Mellkaspánttal már pontosabb lesz. -
pruzsi
őstag
válasz
farkas26 #175 üzenetére
Igen így kezdtem teljes reset. mivel ez egy felbontott termék az emagrol ,április óta állhatott náluk mivel volt benne egy akkori adat de mivel jóval olcsóbb volt ezt vettem meg...
------
Másodpercenkentire állítottam már rögtön első beuzemelesnel az adatrogzitest így nem ez lehet a problema.
----
Többször is megpróbáltam már így ezt a tesztet egyszer sem rögzítette a max adatot,akár edzesprogramkent sem.Írtam a magyar garminnak és a külföldi fórumba is hátha ....
Még van pár napon hogy elálljak a terméktől ha nem lesz megoldás. Egyéb problémám nincs vele de mivel pont pulzusmeresre vettem ez így nem ok. -
pruzsi
őstag
Szép napot! Ide is hoznám a problémámat az okosóra topikból miszerint.
"
Van egy 1,5 hetes Garmin 2 Venu órám és az érdekelne mi lehet a gond akkor ha nem minden mert pulzus számot ment el pl ma volt egy hosszabb sétám ami alatt mutatott 123 at az óra de a diagrammon nem tüntette fel .
-----------
Teszt ma[link] 133 bocsi kicsit elmosódott
[link] képernyőkep mikor abbahagytam
[link] eredmény ( nincs rajta az edzés közbeni se a kepernyokepi edzés vége )MI lehet a gond? Természetesen firmware stb legjobb, szinkronizálás is megtörtént
[link] Galaxy S3 rögzitette másik kezemen
-
szjoci
őstag
Abban sajnos nem tudok segíteni, csak a fólia van a kijelzőn. De egyébként az én órámon úgy néz ki a lünetta mint amikor kb 1 éve kivettem a dobozából, szóval nem karcos, nem sérült, nem kopott. Éjjel-nappal rajtam van, és szerelős melóhelyen dolgozom, óhatatlanul is odakoppintom hébe-hóba valaminek.
[ Szerkesztve ]
-
xhege
veterán
Sziasztok vettem egy ilyen órát. Van valami értelmezhető tök és fólia, amivel védeni lehet ezt az órát? Túrák alkalmával azért hasznos lehet időnként.
-
IOX
tag
Sziasztok! Tud valaki megoldást a Garmin Venu 2 és Huawei Nova 9SE csatlakoztatására?
-
No.01
őstag
Sziasztok,
A kulonbozo ertesiteseket, mint: Gyerunk mozogni es tarsai mikent lehet kikapcsolni?
-
No.01
őstag
Koszi. A frissitest vegul elintezte sikeresen, de ettol fuggetlenul jol jott a tipped a mertekegysegek vegett
mert az ugyanugy rossz maradt a frissites utan is.
Meg egy kerdes merult fol: arra van mod, h a seta (kulteri / belteri) futas es biciklizes edzeseknel mutassa a megtett tavot km-ben?
Tegnap edzeni volt es meg edzeni is gyalog ment ennek ellenere azt lattuk csak, h 31700 lepes, de jo lett volna tudni, h az osszesegeben mennyi km.
Ezt hol lehet beallitani vagy ha szamolja akkor megnezni?
-
No.01
őstag
Koszi! Akkor marad az Express. Remelem megoldja egymaga otthon mert itt a melohelyen ilyet progit nem tudok telepiteni... ez azert igy 2022-ben kisse gazos... bar ha meg korabban mukodott akkor tan majd javitjak
A menuben mutatta. Beepitett(?) idojarasappnal illetve a lepesszamlalonal. Mindketto a menuben volt.
-
No.01
őstag
Sziasztok,
Venu 2s oraval kapcsolatban batorkodnek kerdezni:
- Az SW-t frissiteni valoban nem lehet csak a Garmin Express-el? (En kis naiv azt tanacsoltam a kolleganomnek, h nezze meg az appban (Connect) vagy mindketten benazunk vagy valoban nincs ott ilyen opcio
- Az idojarasnal v.miert nem C-ban hanem F-ben jelennek meg az ertekek sot a setat is v.mi mas mertekegysegben meri holott az Connect appban metrikus lett kivalasztva. Ezt hol lehet atallitani?Elore is koszonom!
-
menyhartlevi
aktív tag
Sziasztok!
Most váltottam androidról iPhonera Garmin Venu 2S mellett, és meggyűlik a bajom az értesítésekkel. Van valami mód arra, hogy (mint androidon) ha a telefon fel van oldva, akkor ne rezegtesse állandóan a karomat? Illetve hogy kiválasszak alkalmazásokat, amelyek értesítései csak a telefonon jönnek meg, az órán nem.
Köszi! -
skiskett
csendes tag
Sziasztok,
Szemezek a Venu 2-vel, és lenne egy - lehet, hogy buta - kérdésem.
Az üzemidővel kapcsolatban, hogy állandóra bekapcsolt/mindig látható képernyővel tudja, vagy ha lerakom, mondjuk az asztalra és csak rápillantok, akkor nem látható?Előre is köszönöm
-
cekkk
veterán
Sziasztok!
Ma megjött az órám. A telenonnal össze van kapcsolva, a connectel együtt működik be van állítva, hogy jelezzen ha hívás jön, de a telefon nem jelez se emailre se hívásra semmire.
Lefrissítettem. Mitől lehet ez? -
cekkk
veterán
Sziasztok!
Nagyon gondolkozom, hogy szeretnék egy ilyen órát. A venu 2 és plus között vacilálok, de én a hívás fogadás és kezdeményezés és a telefon vezérlésen kívűl más funkciót nem nagyon látok a plusban ami előre lépés lenne.
Megéri a plus az a töbletet vagy ez is ugyanazt tudja?
Köszönöm a segítséget. -
Janaboy
veterán
Köszi, akkor lehet visszaküldöm gariba.
Bár olvastam a fórumon is és sokan hasonlókat kapnak mint én. -
Janaboy
veterán
Akinek van ilyen órája a véroxigén milyen értéteket ad?
Nekem alvás közben szörnyű, ilyen 90 alattiakat ad be, egyszer láttam talán 97%-ot de általában ilyen 90-93 között van.
Gondolkozom, hogy visszaküldöm garba, de nem tudom, hogy van-e értelme. -
Tündike25
tag
Sziasztok!
Hívásnál tényleg csak kétszer rezeg az óra és annyi?
Gopro kamerával használja esetleg valaki? Össze lehet lőni vele? (csak kezeléshez kell) -
( V )
veterán
Szia, nekem Garmin Vivoactive 4 és Fenix 6X Pro-m van és mindkettőben van gyárilag ilyen tevékenység (síelés (downhill), snowboard, backcountry ski (túra), XC síelés, XC skate), illetve a fenix 6 Pro szériában dedikált sí térképek is vannak (2000 térkép a manual szerint).
Ezen kívül láttam még a Connect IQ alkalmazások között dedikált alkalmazást [link] ahol elég sok támogatott eszköz van felsorolva.
Szerintem ha még érdekel a Garmin / Navi trade oldalán érdemes megkérdezni mert ott biztosan részletesen tudnak válaszolni. -
trskv
csendes tag
Sziasztok!
Abban szeretném a segítségeteket kérni,hogy bármelyik garmin órában van sport lehetőségek között sí?ha nincs akkor tudnátok ajánlani márkát és típust?nagyon köszi -
( V )
veterán
Mondjuk titán +DLC réteg 64K arra még azt mondom hogy kb határeset 👍 de mégsem 113K mint a hivatalos boltban
Szóval ha van okos áron van a banán akkor én is inkább arra hajlok mint a kínai óccóra.
Köszi majd megnézem a spanyol oldalt. -
Igen, a D2 delta 26 quickfit változata titán, DLC bevonattal. Itthon 90e, a tradeINN Spanyol webshop-ból 64e Ft volt. Más ennyiért nem vesz okosórát sem, én meg úgy voltam vele, ha volt pénz majomra és van egy 412e forintos órám ( igaz 251e-ért), akkor ne AliExpress szíj legyen rajta. Az utángyártott szíj quickfit mechanikai része nagyon gagyi. Nem örülnék, ha egy gagyi szíj miatt esne le valahol.
[ Szerkesztve ]
-
( V )
veterán
Ez a fémszíj amúgy gyári? Elég elmebeteg árak vannak Garminnál
-
-
jbnd-007
tag
dwMap-ot próbáltam, az ingyenes részt, a csiganyálon nagyon jól végig lehet vele menni. Az az egy bosszantó dolog van, hogy az ilyen 3rd party appokból nem lehet visszamenni a widgetekre, ezért az óra funkcióinak nagy része nem használható, csak az, amit a gyorsmenüből elérsz. A Venu 2 is ilyen?
[ Szerkesztve ]
-
jbnd-007
tag
Az én Venu 1-emen, ha indítok sportot, akkor magasabb fokozatba kapcsol a mérés és pontosabb is (az optikai szenzor késéseitől eltekintve). Állandó terhelésre jó. Intervallumra kevésbé, nem csak késik, de a csúcsokat is levágja egy kicsit.
De arról beszélek, amikor csak úgy füvet nyírsz a kertben, felmegy a pulzusod 130 köré, de az óra mintha észre se venné. Próbáld meg egyszer, kifejezetten nehéz elérni, hogy 120 feletti pulzust mérjen. Mintha lenne ott egy szoftveres határ. (Át lehet rugdosni rajta, például úgy, hogy rázod a kezed, azt nagyon nem szereti, olyankor 180 feletti pulzust is tud mutatni.)
Lehet, hogy a V2 ebben is jobb, de én attól tartok, hogy már rég elérték a csuklón mérés fizikai határait és minden más csak szoftveres találgatás.
-
hatvani
tag
Ha navi akkor Fenix! Báááááár olyan pici órán nézni....akkor inkább telon nézem......Fénixen gombokkal navigálni, pici képernyőn, marha lassan.....szóval csak ha nincs más. Ráadásul este és beltéren a MIP kijelző karcsú nagyon.....Aki kint használja akko FÉNIX ha inkább beltéren akkor VENU2.Egyébként Venu2 is tudja az alkalmazáson keresztüli navit....telon keresztül adja át a cuccost..MAPPILY MAPPING a neve.
[ Szerkesztve ]
-
Gabis
őstag
Pont ezekről beszélgettünk korábban a srácokkal, és a végeredmény a kompromisszum lett. Én el is engedtem az egészségügyi mérések fontosságát, és a navigálás, túrázás felé vettem az irányt... na ez sem egyszerű... még keresek
-
hatvani
tag
válasz
jbnd-007 #116 üzenetére
Hát En egy polar H7 melkasövvel teszteltem elég pontos a pulzus (de a mellkasöv mindig is pontosabb lesz főleg gyors pulzus változásnál). Sokkal pontosabb mint Samsung, Huawei vagy Ticpro ..... Ami gáz szerintem a Samu (leújabb) vagy Huawei GT2, na azok tudtak butaságot mérni, a frászt hozva néha rám....
[ Szerkesztve ]
-
jbnd-007
tag
Pont ez a hozzáállás, ami miatt csalódtam a Garminban (lehet, hogy a többi se jobb). Feature-ként adnak el valamit, amire az óra nem nagyon képes (alvás, SpO2, de még a pulzusmérés korlátait is ide sorolnám, biztos láttatok már ti is olyat, hogy kiköpitek a tüdőtöket épp, de az óra vígan mutat 90-es pulzust). Az érzékelők gyenge tudását szoftveresen hekkelgetik, aztán vagy bejön, vagy nem.
A Firstbeat annyiban jobb, hogy ott már egy AI van betanítva sok adattal, de attól még az érzékelők ugyanolyan gyengék, csak a szoftver lett valamivel okosabb.
És még ha sikerült is a hardvert jelentősen feljavítani, kérdés, hogy az eddigiekben csalódott tulajok hisznek-e még az órájuknak vagy már csak megszokásból hordják.
[ Szerkesztve ]
-
HThomas
őstag
Hm, a Firstbeat-es dolgot szerintem megkapta a Fenix is, legalábbis a 6. Volt nemrég egy frissítés, ami behozott pár új funkciót. Mondjuk vicces módon a frissítés előtt soha nem tapasztaltam ekkora hibát.
Elérhető valahol részletes összehasonlítás, hogy mennyivel pontosabb az új szenzor?
-
hatvani
tag
Na de egyelőre csak a Venu2 használja az Elevate4 erzékelöt és alvásnál a firstbeat technológiát. A Fenxi( egyelőre ) ebben el van maradva tőle. A Venu és a Venu2 között alvás elemezésben hatalmas a különbség.
A véroxigén mérés ébren nekem rendszeresen 99-100%ot mér (külön parancsra), éjjel 96-97 átlagban.[ Szerkesztve ]
-
HThomas
őstag
Ha már Garmin és pontosság a téma: tegnapelőtt a Fenix bevett 2 óra nyugis esti PC-s játékot alvásnak... nem volt egy pörgős játék, na de akkor is
-
-
eMAG ujracsomagolt termék volt, 3 év gyártói garanciával. A Navi Gate cserélte vadi új órára. Az előző éjszaka 89% átlag szaturációt mért. Az új 96% átlagot. Néha ez is mér 96% alatt, de pontosabb, mint az előző. Nem 14 napos elállás volt, garanciális csere. Másfél hónapos volt.
-
(ex)Cat
senior tag
válasz
Libretom #105 üzenetére
Persze, én sem párhuzamot vontam a kettő között fontosságban. Hanem csak arra céloztam, hogy eddig az összes órám használhatatlan volt az emeletmászás témakörben, mert töredékét számolta a valóságnak. Ehhez képest most a Venu2 szinte pontos. Ami persze lehet épp véletlen is. A véroxigén szint mérés viszont szar, mert az hogy 98 helyett 97 az oké. De a 92-95, vagy még ez alatti értékek már teljesen elfogadhatatlanok.
Nekem a GWA2 is hasonlóan használhatatlan volt erre, és amit ebben a témában olvasgattam, az alapján a csuklós mérés nem is lesz megbízható sosem. Ezzel együtt vélhetően ennél jobb azért lehetne. -
(ex)Cat
senior tag
válasz
Libretom #103 üzenetére
Szerintem a 96 is neccesen valós már. Normál esetben 97-98 kellene legyen. Mondjuk nem ezen múlik persze az óra használhatósága, csak kicsit néha idegesítő, amikor beletesznek vmi új funkciót és ezzel (is) reklámozzák, aztán pont nem is működik kicsit se pontosan.
Bár ez nekem olyan mint az emeletszámlás. Az se volt jó soha. Habár hozzá kell tegyem, most a Venu2-őn egészen jó, az eddigi óráimhoz képest. Ez már szinte elfogadható mértékben téved csak.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Szemrevaló, profin követi a mozgást és mindként nemnek kínál méretváltozatot a Garmin új divatkelléke.