- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Azonos árketegóriájú (105-110.000 Ft-os) relatív olcsó telefonok kamerái
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisza25
félisten
válasz
Dark Archon #1846 üzenetére
szóval a 2db bicaj minden varia nélkül úgy fér be, hogy pont nem tudod lecsukni, ha a bicaj üléseket leengeded, meg nem olyan nagyok a bringák, mint az enyémek (19-es mind a kettő)
akkor le is lehet csukni, amúgy 140 cm hossz és 90cm széles a csomagtartó,
a kerekek kivételével sima libacsak én ennél lustább vagyok
amúgy nekem 5,5 évig volt meg a fábia (2006-os)nem volt vele semmi hiba, 1,2 12v 64ló, rövid a váltó áttétel és 3000-től megvan a 112Nm nyomaték, kicsit olyan dizeles érzés vezetni, csak komolyabb emelkedőknél tele autóval már necces tartani a 130-at, de nem lehetetlen,
nekem Ausztriában ahol 4-8%-os emelkedőt minden szívfájdalom nélkül belefaragnak a hegybe autópályának, egy megállós fizetős kapu után következik, még gyorsítani is tudtam, de mikorra elérem a 130-at addigra jön a 100-astábla és az alagút,
ue a ceed-el 130 megvan 2-3percel a 100-as tábla előtt
szóval ide kintre a hegyekbe kevéske volt, de otthon nem voltak ilyen gondok és a 65ekm alatt 6-6.5 volt a fogyija, de mértem 5,5-öt is, de az szinte csak 90-110km/h haladás után volt(autópályán végig korlátozások voltak) -
lorcsi
veterán
válasz
én is tettem/ teszek utastérbe bicajt..nem kellelmes még első kereket kiszede sem
a vonóhorog tudtommal nem erőltetni meg a szerkezetet, hiszen úgy van feltéve
ráadásul véd is
plusz könnyen hozzáférni így a kerókhoz, egyszerű a pakolhatósága..az autóban meg marad egy csomó tered
a vásárláskor kereskedőtől lehet friss műszakisan kérni és akkor azzal a lendülettel rá lehet pakoltatni a vonóhorgot is -
Manitou
veterán
válasz
Mi F astra sedan-ba lehajtott hátsóülésekkel kb 2 perc alatt bepakolunk 2 AM Fully-t, mindkettőnek az első kereke természetesen ki van szedve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS routerek
- PlayStation 5
- Router gondok
- Wise (ex-TransferWise)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- 10% -tól elvihető. Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetés! Lenovo Legion Pro 7
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged