- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nagyon szépen kérek mindenkit, hogy aki tud segítsen!
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Árnyékos sarok
- Digitális Állampolgárság Program
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
von toth
tag
válasz gzbotii #163556 üzenetére
Nem ilyen egyszerű a dolog, a duster minőségben jóval a vitara alatt van, volt szerencsém mindkettőhöz. Az is a vitara mellet szól, hogy aki szeret vezetni, az a suzukit választja. A duster sem rossz, ha valaki sűrűbben terepezik, de azért na. És az árkülönbséget a szervizköltség simán behozza. Mert mondjuk egy vitaránál a láncos vezérlés a sima benyánál élethosszig tart, az iridium gyertzyák is elvannak 100.000km-ig, sok dologhoz meg alapból nem kell nyúlni, például benzinszűrő. (a turbósnál nem tudom)
A benzines turbótóül félni nem kell a benzin egy sokkal korrektebb üzemanyag, mint a dízel, nem lesz ennyi gond vele. Legalábbis suzuki vonalon
-
őstag
válasz gzbotii #163556 üzenetére
Szerintem most hogy nincs új áron el tudnám adni 10 hónapos scrossom...
Nem tudom mennyit kell várni vitarára, ha jól tudom rendelést sem vesznek fel (és azt sem lehet tudni mennyi lesz a faceliftes ára).
Qru: ha nem lesz valami drága hiba akkor nem akarok még egyszer szívó benzinest. Mondjuk a részecskeszűrőtől félek, mert sokat megyek városba. De mire veszek újat úgyis kiderül hogy igaz-e a "nem kell félni benzineshez egyszerűbb és magasabb is a hőfok, bírni fogja a várost" kitétel.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung LCD és LED TV-k
- World of Tanks - MMO
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- Drón topik