Hirdetés
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
dragonfx
veterán
ha régebb it tlennél tudnád nekema külső tuing többet ér mint a belső.... ...csak poénból írtam arra amit i_am írt a függönyére....
Jól néz ki...de én egy ültetés azért cisnáltatnék rajta.#5096>>hát nem sámli.....azé egy gyorsulásin lehet tarolna....mennyi alatt lehet 100on....lehet megjavítja a szintidődet.
[ Szerkesztve ]
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
dragonfx
veterán
nem negatívként írtam....enyémbe is van mit belekötni.
enyémbe ninc smélyláda mert kevés aló ...majd ha lesz +2cyl.akkor lehet lesz engem ez az audiománia nem fog meg ami manapság dul az autósók körében.
a spiler szerintme szépít meg az ültetés is.u.i:mi történik itt a hsz.ekkel kérem?..nekem eltünt egy hsz...és én voltma címzett aztán I_am lett..
[ Szerkesztve ]
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
dragonfx
veterán
azé az ablakspricnik helyét rakd be valamivel..meg a lapátokat fogó 2 csavart fesd le..vagy tedd rá a fekete takarókupakot....mert így elrontja a képet..de aza láng mintás fekete műanyag odaüt..kell nekem is
#5078>>uhh van ilyne aki ilyet megcsinál? elvállal?..ha kapcsid akkro ok,különben szerintme rengetegbe fájhat egy ilyne művelet.meg azé pesti utakra...fájó szívvel letettem én is az m-tek lökösről mert széttépi a járdaszél meg a kátyú....de acsavart küszöbb lesz mert az max. 1-2centit mélyít..meg ültetve szeba verda egy 40/20as konival ki is egyezenék
[ Szerkesztve ]
-
dragonfx
veterán
uhh ez a faxa...tényleg xaroka fényképek hazsnáltauton ebbőlott semmi nem látszik.
I_am>>igen a ramsesre gondoltam. pedig fekete bőr, fehér flokk angyon zsír mind1...így meg maffia lesz fekete sötétítéssel ....tán a T jelet kiigazítód urbo végződéssel
egyedileg gyártottal aza baj üvegszálas mind törik mint a huzat pesti parkolás=halál"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
Rick4
félisten
most komolyan ha a tied, hát megmondom, az a hátsó szivacsos kordbársonyos valami rendesen megdöbbentett...még néztem a hangszórót is, csak nem az orion HS 500ból való 30as bulgár mély... örülök neki, hogy szereted az autókat, magam is így vagyok ezzel, de én inkább a gyári állapot felé hajlok, nagyon nem alakítgatom ilyen formájúra...pl: neoncsövet sosem raknék bele...van valami statisztikád arról, hogy ez a csajozós autó mennyire csajozós autó? hány centivel lett tőle hosszabb?
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
q765
tag
visszatérve az előzőre..nem szerettem volna , csak bedobni a ládát, meg az ülés hátuljára az erősitőt..mint ahogy pár emberkénél van... azért ne mondjátok hogy csúny..mert láttam már rosszabat is...és nem hangnyomásra épitettem...egyépként szépségversenyen nyert már a fényezés élőben nagyon odaver
-
I_Am
veterán
Akkor meg a fénykép nem a legjobb.
A lényeg, hogy akkor ugyanolyan autóbolond vagy mint én. Én jövőre állok majd neki átépiteni kicsit a kocsimat. Igaz a flokkolást nem tudom magam megcsinálni, de amit lehet azt tuti, hogy hozzád hasonlóan én fogom megcsinálni a két kezemmel.
szerk: mondom, hogy a fénykép a rossz
[ Szerkesztve ]
Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben.
-
I_Am
veterán
De egy flokkolással sokkal jobban nézne ki, meg ha a neon nem csak ugy oda lenne biggyesztve, hanem eltüntetve, hogy csak a fénye látszódjon.
szerk: gyűrött a hangfal körüli cucc. Nem tudom miből és hogyan van az a piros anyag, de nem gyári ha jól látom.
[ Szerkesztve ]
Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben.
-
Rick4
félisten
Aktív témák
Hirdetés
- Bestbuy játékok
- Windows 11
- Gitáros topic
- AliExpress tapasztalatok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Stellar Blade
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest