-
LOGOUT.hu
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
-
Ármester
(rögzített hozzászólás)
Szeretnék megkérni minden kedves fórumozót, aki gépajánlást szeretne, hogy a Téma Összefoglalóban összeállított kérdéssorra szíveskedjen pontosan válaszolni. Így nekünk is könnyebb az ajánlás, illetve gyorsabban is megy az ajánlás.
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
Új hozzászólás Aktív témák
-
mntn
tag
Sziasztok!
A közeljövőben szeretném a gépemet kicsit fejleszteni és ehhez kérném a segítségeteket.
1. Mire fogod használni a gépet?
Játékra és néha azokat streamelni.2. Milyen alkatrészekkel rendelkezel, amit az új gépben meg szeretnél esetleg tartani?Jelenlegi konfig:
asrock h81m-hds
g3220
hyperx fury 4gb
gtx750 2gb gddr5 oc
500 gb wd blue
fsp hexa+ 400
cm n2003. Milyen alkatrészekre van szükséged?
Bármire ami előrelépés lenne ár/érték arányban Gondolom proci + vga, vagy ha ddr4 akkor alaplap is ...?4. Mennyi a kereted rá?
Nem írok árat, mert főleg arra vagyok kíváncsi mennyit kellene rá áldozni. Nem kell erőmű, mert nem feltétel az ultra grafika. Elvagyok mediumon (mediumhigh ) is.5. Mekkora a monitorod natív felbontása? Milyen felbontáson játszol?
1920x1080 (szinte csak fps), illetve amelyik játék támogatja a gamepadot azt TV-n 1360x768. Olyan 30%-70%[ Szerkesztve ]
-
mntn
tag
Sziasztok!
Szeretnék összerakni egy gépet grafikai tervezéshez és ehhez kérném a segítségeteket.1. Mire fogod használni a gépet?
Photoshop, Illustrator, InDesign, Word, Excel ... internet, email2. Milyen alkatrészekkel rendelkezel, amit az új gépben meg szeretnél esetleg tartani?
Semmi. Monitor, egér van3. Milyen alkatrészekre van szükséged?
Mindenre (Ha a keret engedi akkor SSD, illetve videokártya nem tudom mennyire létszükség, játékra nem lesz használva)4. Mennyi a kereted rá?
150-160 k5. Mekkora a monitorod natív felbontása?
1920x1080Köszönöm
-
mntn
tag
válasz membrandj #81103 üzenetére
Köszönöm a segítséget, a kerethez igazítva végül ez a konfig jött ki.
Asrock H81M-HDS alaplap 12+12 hó gar.
Intel Pentium G3220 processzor 12+24 hó gar.
Kingston 4GB DDR3 1600MHz HyperX Fury Black HX316C10FB/4 memória 12+24 hó gar.
Western Digital WD5000AAKX 500GB 16MB SATA3 merevlemez 12+12 hó gar.
Asus R7 250X 1GB DDR5 R7250X-1GD5 videokártya 12+24 hó gar.
FSP 400W HEXA+ tápegység 12+12 hó gar.
Bitfenix Neos BFC-NEO-100-KKXSR-RP fekete-piros számítógép ház 12+12 hó gar. -
mntn
tag
Sziasztok!
1. Mire fogod használni a gépet?
50% filmnézés, 25% játék, 25% internet, amatőr kép és videoszerkesztés (Adobe szoftverek)2. Milyen alkatrészekkel rendelkezel most?
billentyűzet, egér, "monitor"3. Milyen alkatrészekre van szükséged?
háztól kezdve mindenre4. Mennyi a kereted rá?
100K a max keret5. Mekkora a monitorod natív felbontása? Milyen felbontáson játszol?
LG 32 colos TV - 1366x768A témát visszaolvasva én a következőkre jutottam:
Intel Pentium G3220
Asrock H81M-ITX (Ezen van HDMI csatlakozó? Van ahol feltüntetik és van ahol nem.)
Kingston 4GB DDR3 1600MHz HyperX Fury Black HX316C10FB/4
Western Digital WD5000AAKX 500GB 16MB SATA3
Adata 64GB ASP900S3-64GM-C
FSP 400W HEXA+
Thermaltake Core V1Kérdésem, hogy az SSD-t beáldozva érdemesebb lenne-e egy belépőszintű (15-20K) videokártyába befektetni, vagy később egy középkategóriásba (35-40K)? A Tera Online az amivel főként játszok és nem tudom, hogy az IGP bírni fogja-e.
A Mini ITX nem kötelező, bár jobban nézne ki a TV mellett. Ha esetleg van egyéb javaslat, szívesen fogadom.[ Szerkesztve ]
-
mntn
tag
Sziasztok!
Össze tudnátok állítani egy teljesen alap konfigurációt internetezésre, netes játékokra? A lényeg, hogy a Farmerama és hasonló böngészős társai akadás mentesen elfussanak 1280x1024-es felbontáson. Árban a lehető legolcsóbb megoldás, mert tényleg csak a fenti paramétereknek kell megfelelni.
Köszönöm előre is.
-
mntn
tag
válasz andree04 #42969 üzenetére
Köszönöm szépen.
Kérdésem még az integrált videókarival kapcsolatban, hogy ha később vennénk hozzá videokártyát, akkor milyet érdemes? Olvastam, hogy HD6570 ajánlott hozzá ha párban szeretnénk használni. Ha ennél nagyobb teljesítményűt veszünk, akkor az integrált letilt és a kártya aktív csak?
-
mntn
tag
Sziasztok!
Megkértek, hogy állítsak össze egy számítógépet 70-80 ezer forintért. Főleg netezésre, és kis játékra lenne használva. Úgy kérték, hogy mediumon a Cod 4 legalább fusson rajta. Pár éve már nem nagyon követem a hardver piacot, ezért kissé meg vagyok lőve, úgy hogy a segítségeteket kérem
A monitorról nincs információm, mert azt is külön akarnak majd vásárolni max. 30 ezer forint értékben. Ehhez is jöhet esetleg 1-2 tipp. (valamilyen led monitort szeretnének.)
Köszönöm előre is. -
mntn
tag
Sziasztok!
Össze tudnátok állítani egy gépet ebből az üzletből? Főleg netezésre, és korábbi (1-3 éves) játékokra lenne használva (full hd meg hasonlók nem játszanak szerepet). Monitor (Samsung E1920) és perifériák nem kellenek. A keret max. 100e forint lenne. (szereléssel, ...)
Én kapásból ezt néztem ki, de kíváncsi lennék egy hozzáértő véleményére is. Akár AMD konfig is jöhet, illetve elég lehet a 4 Gb memória. Rátok bízom
Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdezel olvasd el a téma összefoglalót!
- Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
- Beárazást kérni a beárazós topikban lehet!
- RANGEE THINCLIENT 4110 B7D20 (Mini pc)
- TERRA MINI PC-MICRO 3000
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Garanciális ASUS Rog Strix B760-F Gaming WIFI + Intel Core i7-14700K
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 7 5800X + Új RX 7800 XT 16GB GDDR6 + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!