Hirdetés
- Egy korszak vége
- Ingyen kellene, de tegnapra
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- i5 12400F - báránybőrbe bújt farkas
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
-
Ármester
(rögzített hozzászólás)
Szeretnék megkérni minden kedves fórumozót, aki gépajánlást szeretne, hogy a Téma Összefoglalóban összeállított kérdéssorra szíveskedjen pontosan válaszolni. Így nekünk is könnyebb az ajánlás, illetve gyorsabban is megy az ajánlás.
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
Új hozzászólás Aktív témák
-
mjani1172
addikt
Sziasztok!
Nem töltöm ki az ajánlást mert nem igazán adna választ a kérdésre.
Egy irodában cserélnék le egy "szerver"-nek használt gépet. Ez nem szerver, csak egy sima PC, amin egy win 10 fut, ez mellet összesen egy számlázó szoftver, és egy csomagküldő (GLS) program, meg egy szinkronizáló ami a változást küldi a valódi szerverre.. Ennyi.
Szándékosan nincs rajta más, a gép kb 10-12 éves, kb 5 éve kapott egy 250 gb -ssd-t és hibátlanul teszi a dolgát,de kikapcsolva sosem lehet, ennek folyamatosan mennie kell.
Gondoltam az üzembiztonság miatt fiatalítok egy ilyenre,Think centre mini m920q.
Mivel senki nem használt még az ismerőseim közül ilyen mini pc-t, erőben szvsz nem lesz gondom, de nem tudom, hogy a folyamatos (évente egy-két pár percre leállást ezek hogy viselik? Nem melegszenek? Komoly terhelésről nincs szó.Köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
mjani1172
addikt
Nagyon láma (elméleti) kérdés.
Irodába néztem ki gépet, használt brand gépek között kutakodtam. (100 ezer ft) De ha hozzátennék valamit akkor megérné egy épített gép? Inkább a támogatás és az esetleges szerelés, javítás, a szempont.[ Szerkesztve ]
-
mjani1172
addikt
Sziasztok!
Ezt a gépet nézem, irodába kellene, a teljesítménye megfelelne szvsz, de a megbízhatósága és a támogatása vagy javíthatósága lenne a kérdés. Van valakinek tapasztalata?
Lenovo M715q ÚJ mini PC AMD Ryzen 5 Pro 2400GE 16GB DDR4-2666 RAM 512GB SSD 1TB HDD Win 10
Köszönöm.
-
mjani1172
addikt
válasz SyMbioTe #143200 üzenetére
Szia!
Az ár elméletileg egy vadonatúj gépet takar. Kicsit bizonytalan vagyok mert sok gépet vettem már a hardverapróról (ez is onnan jönne) és egyik sem volt olyan mint ahogy leírták.(pedig csak ajánlott embertől vettem)
Lehet inkább veszek boltból talán jobban járok.
Bízom benne hogy sokáig elég, most már a nagy pc megy ki a divatból,én is agyaltam egy kisebb modellben, de ez talán jobban alakítható ( ha egyáltalán kell).[ Szerkesztve ]
-
mjani1172
addikt
Ezt a gépet néztem végül:
HP EliteDesk 800 G4 típusú professzionális felhasználásra készült magas minőségű üzleti kategóriás PC mindenre alkalmas, legfrissebb, naprakész konfigurációval: Intel Core i5-8500 6x 3.0Ghz Max. 6x 4.1Ghz-es legújabb technológiájú, nyolcadik generációs, hatmagos processzor (9Mb cache!), 16GB DDR4 Ram (2666Mhz), 256GB SSD, Intel UHD Graphics 630 videókártya, DVD+/-RW Dual Layer, Wifi, Bluetooth 4.1.+H.S., memóriakártyaolvasó, USB 3.0., USB 3.1 (Type-C), DVi, HDMi portok, gyári Windows 10 op.rendszerrel, dobozában, minden gyári tartozékával.
Az ára 140.000 ft.
Teljesen általános használatra, kap majd egy hdd-t és arra mennek a filmek, adatok.
Mit gondoltok, jo az elképzelés? Úgy gondolom az ár korrekt, sokkal olcsóbban nem tudnám kihozni, ha összerakatnám sem, és talán a minősége is megfelelő.[ Szerkesztve ]
-
mjani1172
addikt
Sziasztok!
Találtam egy komplett gépet (:HP EliteDesk 800 G3 kis helyigényű számítógép) ami nekem úgy gondolom otthonra (általános használat, +4k film) jó is lenne.
De HDMI nincs rajta a leírása ez, Kimásoltam az idevágó dolgokat:
I/O-portok helye
Hátul (opcionális)
Külső I/O-port lábjegyzetszáma
[20]
[20] A kártya egy soros portot és két PS/2-portot tartalmaz (összesen három portot). Támogatja a HDMI 2.0a-funkciókat. 1 DisplayPort™ 1.2 (opcionális); 1 HDMI, 1 VGA vagy 1 USB Type-C™ (opcionális); 1 soros (opcionális).Mi kell ahhoz hogy HDMI port legyen ezen amire köthetem a TV-T?
[ Szerkesztve ]
-
mjani1172
addikt
Sziasztok!
Kitöltöttem az összefoglalót és alá írtam mik az igényeim,elképzeléseim..
1. Mire fogod használni a gépet? Ha játékra, akkor multiplayer, vagy inkább singleplayer játékok?
Általános felhasználás, játék nem, adattárolás, és filmnézés.
2. Milyen alkatrészekkel rendelkezel, amit az új gépben meg szeretnél esetleg tartani?
Van egy pár külső merevlemezem,de ez usb-n gondolom megoldható.
3. Milyen alkatrészekre van szükséged?
Egy gépet szeretnék, és egy vezeték nélküli billentyűzetet.
4. Mennyi a kereted rá?
kb 200.000 -250000 ft
5. Mekkora a monitorod natív felbontása, képfrissítési frekvenciája, milyen csatlakozók vannak rajta? G-sync-et vagy Freesync-et támogat? (ez videókártya választásnál lényeges szempont)
Tv-re lenne kötve HDMI-vel.
+1. Elkötelezett vagy-e valamelyik gyártó/márka iránt? Van-e valamilyen speciális elképzelésed a gép megjelenését, színvilágát illetően, esetleg egyedi igény valamelyik alkatrésznél?Igazából először nas-ra gondoltam de rájöttem az nekem túl bonyolult nics rajta WIN, nem tudnám könnyen használni.
Amit szeretnék:
-Jó lenne, ha lenne benne 2 merevlemez,hogy az adatok (semmi extra csak családi fotók, fényképek) biztonságban legyenek.Ehhez jó lenne valami program ami ezt automatikusan intézi.
-A TV-re kötném HDMI-vel, fontos hogy a 4k-s filmek gond nélkül fussanak.
-Tervbe van véve, hogy rákötök biztonsági kamerát,és akkor állandóan menne, ezért is gondoltam a NAS-ra, de végül is van olyan ami SD -re rögzít (Xiaomi) és akkor ez nem elsődleges.
-Nem lenne baj ha halk lenne.
-A mostani gépen (I5 660@3.33ghz,4gb ram) néha fut a torrent, és párszor újraindulgat, így jó lenne különválasztani, az maradna torrentre ez meg a normál dolgokra.Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdezel olvasd el a téma összefoglalót!
- Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
- Beárazást kérni a beárazós topikban lehet!
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 5600/RTX 2070 8Gb/16Gb DDR4 3200Mhz/500Gb NVME SSD/750W 2Év gari
- GAMER félgép - GIGABYTE B760M H DDR4 + Intel I5 13400F + Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz
- AMD Ryzen 7 7800X3D + ASUS TUF Gaming B650M-PLUS Alaplap
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 5600/RTX 3060 Ti 8Gb/16Gb DDR4 3200Mhz/500Gb NVME SSD/750W 2Év gari
- Akció ! Gamer PC Intel i5 10400/16GB DDR4/RTX 3060 12GB/512GB NVME SSD/GARANCIA/BESZÁMÍTÁS/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest