- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yézi: 10 év
- Spyra: nagynyomású, akkus, automata vízipuska
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
ferob
őstag
válasz
membrandj #61345 üzenetére
Leírtam, hogy mire használnám és a leírtakból kiderül, hogy nincs semmim bele, elvégre akkor pont, hogy barebonet keresnék, valamint azt is leírtam, hogy nem egy felsőkategóriás és elszállt árazású gépet keresek, így szerintem ez behatárolja, tehát nem pl. 10 ezer forintos eltérés miatt fog kiesni valami a lehetőségek közül, így nem tudok konkrét árat írni.
-
ferob
őstag
Sziasztok,
Olyan mini PC-t szeretnék vásárolni, ami aránylag újabb modell és ár-érték arányban sincs nagyon elrugaszkodva a valóságtól, mert nem célom egy felsőkategóriás gép beszerzése.
Leginkább a saját munkám és az egyéb otthoni dolgok elvégzéshez használnám.A főbb szempontok, hogy passzív hűtésű legyen és létezzen olyan megoldás, akár webshopon keresztül, hogy vagy komplett előre összeállított gépet vásárolhatok vagy én válogatom össze, hogy miből mekkorát szeretnék bele, mert nem szándékozok azzal foglalkozni, hogy vásárolok egy üres barebonet és utána futkossak az egyéb alkatrészek miatt, ami külön megvásárolva amúgy is nagyon felvinné az árát az egésznek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdezel olvasd el a téma összefoglalót!
- Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
- Beárazást kérni a beárazós topikban lehet!
- Zenless Zone Zero (ZZZ)
- Sony WH-1000XM6 - hajtás, pajtás
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Szólánc.
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- Asztali PC , R7 8700F , RTX 3070 Ti , 32GB DDR5 , 512GB NVME , 1.5TB HDD
- Bontatlan, régi, legális, szoftverek: Autodesk Maya, Lightwave 3D, Windows, Office, Norton, stb.
- ÚJ! DDR5 GAMER PC - RTX 5060 - Ryzen 5 7600 - 16GB DDR5 - 500GB Nvme SSD - DLSS4!
- ÚJ! DDR5 GAMER PC - RTX 5060 - Ryzen 5 8400F - 16GB DDR5 - 500GB Nvme SSD - DLSS4!
- Mac Mini M1 Újszerű 16GB/256ssd/1-3 hónap gar./p4290
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- BESZÁMÍTÁS! XFX MERC 310 RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged