-
LOGOUT.hu
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
-
Ármester
(rögzített hozzászólás)
Szeretnék megkérni minden kedves fórumozót, aki gépajánlást szeretne, hogy a Téma Összefoglalóban összeállított kérdéssorra szíveskedjen pontosan válaszolni. Így nekünk is könnyebb az ajánlás, illetve gyorsabban is megy az ajánlás.
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
Új hozzászólás Aktív témák
-
ferob
őstag
válasz membrandj #61345 üzenetére
Leírtam, hogy mire használnám és a leírtakból kiderül, hogy nincs semmim bele, elvégre akkor pont, hogy barebonet keresnék, valamint azt is leírtam, hogy nem egy felsőkategóriás és elszállt árazású gépet keresek, így szerintem ez behatárolja, tehát nem pl. 10 ezer forintos eltérés miatt fog kiesni valami a lehetőségek közül, így nem tudok konkrét árat írni.
[ Szerkesztve ]
-
ferob
őstag
Sziasztok,
Olyan mini PC-t szeretnék vásárolni, ami aránylag újabb modell és ár-érték arányban sincs nagyon elrugaszkodva a valóságtól, mert nem célom egy felsőkategóriás gép beszerzése.
Leginkább a saját munkám és az egyéb otthoni dolgok elvégzéshez használnám.A főbb szempontok, hogy passzív hűtésű legyen és létezzen olyan megoldás, akár webshopon keresztül, hogy vagy komplett előre összeállított gépet vásárolhatok vagy én válogatom össze, hogy miből mekkorát szeretnék bele, mert nem szándékozok azzal foglalkozni, hogy vásárolok egy üres barebonet és utána futkossak az egyéb alkatrészek miatt, ami külön megvásárolva amúgy is nagyon felvinné az árát az egésznek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdezel olvasd el a téma összefoglalót!
- Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
- Beárazást kérni a beárazós topikban lehet!
- Fotók, videók mobillal
- Milyen videókártyát?
- PC-re tart a Rise of Ronin
- Milyen TV-t vegyek?
- BestBuy topik
- Trump lesöpörte Elon Musk kritikáját, vége az együttműködésnek?
- A GDDR7 memóriák okozzák az új GeForce-ok magas árazását
- MIUI / HyperOS topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 8400 16GB DDR4 250GB SSD 2TB HDD RTX 3050 6GB GDDR6 ZALMAN S3 TG ZALMAN500W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM Intel i5 8400 16GB DDR4 480GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 500W
- !! Garanciális Gamer Számítógép, PC !! (RX 6600XT, Ryzen 5 5600, 32GB RAM, SSD)
- BESZÁMÍTÁS! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
- Dell OptiPlex 7010 USFF i5-3470S/4GB/320HDD/WIN10PRO
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest