Hirdetés
-
LOGOUT.hu
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dragonfx
veterán
22es samsungom van.1900ba kéne de én 1600ba hazsnálom.
p67 drága.h67 csak több rammennyiséggel több?tuningba az is ratyi?
már most kicsit leestek az árak de még így is dupla a fél évvel ezelőttihöz.
gts450 1gb.ra gondoltamhát egy konkrét 5 perces utánannzés után ez hogy festene??
asrock h67-M
khx 2x2x 1600
gainward gts450 ddr3 1gb
pentium g620"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
pohár
félisten
na de azért emberünk se költsön ennyit alaplapra, ha fele ennyiből kijöhetne, nemde?
M3cK...ja igen, 6950/70 helyett inkább GTX570 a CUDA magok miatt, jó hasznát fogod még venni a videószerkesztgetés alatt
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
balpis
őstag
Ha segít valamit, akkor szorítok, hogy megkapd estére mindkettőt!
ha mégse jönne össze, akkor se szomorkodj, jövő karácsonyig biztos meglesz!
Boldog karácsonyt kívánok én is minden régi tagnak és
új topik látogatónak!De most már menjen mindenki halászlét főzni meg fát öltöztetni!
[ Szerkesztve ]
notebookba (lenovo T400-ban volt, de sok másba is jó) SATA-I HDD caddy eladó
-
madarasz92
őstag
Szia!
Nem használok bővitőkártyákat.
Ha jól látom ez csak 1333mhz kezeli a ramokat .
Az enyém 1600mhz az nem baj ?
Esetleg ez a lap is jó lenne? -
Bati0501
őstag
Lejárt...
Tuti igaz,de :mi nem szoktuk eladni a számítógépeket,nálunk házon belül marad.
Már a fejemben benne van az álom konfig,csak...viktorunk nem akarja,h vegyek gépet...
és a kigondolt konfigba egy ASROCK s1155 H61M/U3S3 B3 usb3 sata3 lenne,és ha jól tudom,ha ebbe egy 6950-s vga lenne bepattintva,akkor mellé már nem igazán férne el egy hangkari,ugye?(Ezt most tök komolyan kérdezem.) -
pohár
félisten
a nagyobb boltokban is kapható hitelre konfig, nem értem miért nem úgy veszi
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
gyenesmartin
őstag
Ipon gépösszerakóba raktam egy pár gépet össze. Ott még ezek is 120K-ba kerültek nálam valamiért. Régebben raktam már hasonló erejűt, de az csak 70 volt.
ASUS PH8H61 M Le
intel g850
4gb ram
Hd5670 512mb ddr5
asus dvd író
asus ház
fsp hexa 400
meg egy 500gb-os merevlemez.Igen de az a 6750-es biztos ddr3-as. Az viszont nagyon lelassítja ezt a kártyát.
[ Szerkesztve ]
-
horush
addikt
Sajnos (szerencsére?) még így sem azok. Ettől függetlenül aprón azért normális árakat találni még. Az pedig, hogy az új áruk drágult, ezért esetleg valamennyivel drágábban lehet használtan is eladni, ez nem a jó befektetési alapságot igazolja, csak azt, hogy a forint a béka s***e alatt van
-
-
vond
MODERÁTOR
-
katsi
tag
Köszönöm a választ Jim-Y-nek a házzal kapcsolatos kérdésemre!
Felmerült még egy:
Mi a különbség az
ASRock H61M-U3S3 (20 ezer)
és az
ASRock H61M-U3S3-B3 (19 ezer)
között?Úgy tudom, hogy a B3-ason javítva lett egy alkatrész, ami sok alaplapon hibásan üzemelt. Miért kerül akkor olcsóbba a fejlesztett darab?
Kíváncsian várom a véleményeteket. -
törölt tag
Tuning nincs tervbe véve, viszont képen úgy láttam el van látva IDE csatlakozóval a lap: kép.
Úgy gondoltam, hogy amit egy kicsit most lehetne spórolni a vinyóval, aztán később ha valami komolyabb processzort vennék, akkor esetleg a lap maradhatna.
Játék előfordulhat, de nem hajtok a legújabb játékokra és a legnagyobb grafikára...[ Szerkesztve ]
-
katsi
tag
Igen, ugyanazon boltból (pcx).
Vegyem inkább a B3-as végűt?Memóriából meg lehet venni a Kingmaxot is?
12.800 a Kingston 2x4GB
10.780 a Kingmax 2x4GB
mindkettő 1333MHz és 10 év garancia van rájuk.
Az árkülönbség kicsivel több, mint 2000 Ft (18,3%).Szerk: i3-2120-as procim lesz valószínűleg. Átgondoltam azt, hogy mennyit játszanék és mivel, multiplatformra van xbox 360-am.
Ehhez milyen passzoló videokártyát ajánlanátok?[ Szerkesztve ]
-
katsi
tag
Köszönöm a választ, kolléga!
Mennyire ésszerű az i3-2120 áremelkedése az ipon üzletében? Tízezer forinttal drágább, mint a konkurencia. A termék ott most 44.500 forint körüli áron kapható. Ugyanott 48 ezer forint az i5-2300.
Ráadásul az áremelés tegnapról mára virradóra következett be.
Természetesen ilyen áron egy másik üzletet fogok választani. -
Dreadloord
senior tag
Nem is akarok tuningolni, szerintem így is elég erős gépem lesz
Szóval akkor:
ECS H61H2-M2 (V1.0) ~13k
Chieftec CTG 400 v 500 alsó tápos házhoz ~12 / 13kHD 6850-es vidkari
Proci:
INTEL Core i5-2300 2.80GHz 1155 BOX ~47k
1-2 kérdés még: Processzorból az i5 750, kb ez az árkategória, mi köztük a különbség? Azt látom ,hogy az jóval régebbi kiadás, de melyiket éri meg jobban venni? vagy majdnem mind1?
Illetve vidkariból a HD 6870 lehet jobban megérné? A tesztek alapján 18%-al gyorsabb a 6850-nél, és csak 6000 Ft-al több.
Gyakorlatilag a régi alaktrészek fedezik az új tápot, alaplapot, memóriát.
Szóval ~90K- ból kellene a legjobb proci+vidkari párost összehozni. -
sintér_07
csendes tag
-
sintér_07
csendes tag
unGamer vagyok vagy Dagóbert bácsi, ha nem megy a játék... akkor nem játszok.
Nem tuningolok, elsődleges szempont, hogy csendes legyen... ezért a 10-es Shuriken, decibel értékek alapján választottam.("nagyobb jobb" elv)
Liano-hoz AMD ajánlotta az 1866Mhz-t. A Mhz a fontosabb vagy a CL?
Gépház: http://www.reviewcenter.de/index.php?view=detail&id=1250&option=com_joomgallery&Itemid=98
Amig nincs a kezemben addig nem tudom még mik a lehetőségek a házban. Az oldalon 19dB-t írtak a 6centisre.Sok zenére, filmre kell a gép leginkább. Videokártyát játékok miatt venném, hamár veszek egy új gépet, talán joggal várom el, hogy egy kis játék is fusson rajta. Hitmant, vagy a legújabb Settlerst játszanám talán.
Kösz a választ, megnézem amiket írtál.
-
balpis
őstag
telhetetlen voltam
És így legalább nekem is lehet végre igazán nagy a f@rkam(Ráadásul részben véletlen volt, mert a megrendelés közben lefagyott az oldaluk, ezért újra rendeltem. Utána láttam, hogy bevette mindkettőt. Csak nem mondtam már vissza és így 2,5k-t kellett csak ráfizessek a 8GB Kingstonra)
notebookba (lenovo T400-ban volt, de sok másba is jó) SATA-I HDD caddy eladó
-
Jim-Y
veterán
Képzeld el, én úgy fél éve raktam össze 2 gépet irodába, U3S3, i3-2100, 4gb kingmax, fsp 350-60apn, QS-202, HD502HJ, akkor még nem tudtam, hogy milyen brutál ez egy irodába, azóta itthon is i3-mam van, és hát durva egy proci szerintem, ez a konfig megvan ~100.000-ből és ha valaki csak hobby gamer, akkor egy olcsóbb vga-val ettől erősebb otthonra sem kell, szerintem
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ármester
(rögzített hozzászólás)
Szeretnék megkérni minden kedves fórumozót, aki gépajánlást szeretne, hogy a Téma Összefoglalóban összeállított kérdéssorra szíveskedjen pontosan válaszolni. Így nekünk is könnyebb az ajánlás, illetve gyorsabban is megy az ajánlás.
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
Hirdetés
- Mielőtt kérdezel olvasd el a téma összefoglalót!
- Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
- Beárazást kérni a beárazós topikban lehet!
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700 -Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- 4K Core I5 12400F GamerRPC 6X4.0GHz 32Gb DDR4 3200MHZ 512GB SSD RTX 3060 12GB DDR6 2 Év Gari
- Gamer Pc eladó! I5-8500, 16GB RAM, MSI GTX 1080 8GB , 500GB+250GB SSD MAI NAP (11.14) ÁRENGEDMÉNY!
- Gamer PC eladó! I5-10600K(3,5Ghz), 16GB RAM, RTX 2060 6GB, 500GB SSD+128GB, 1TB HDD MAI NAP OLCSÓBB!
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RTX 3090 24Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/850W 2-3 Év Gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest