Hirdetés
- Kellemes Karácsonyi Ünnepeket!
- Bambanő háza tája
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- leslieke farmerzsebe
- Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
-
Ármester
(rögzített hozzászólás)
Szeretnék megkérni minden kedves fórumozót, aki gépajánlást szeretne, hogy a Téma Összefoglalóban összeállított kérdéssorra szíveskedjen pontosan válaszolni. Így nekünk is könnyebb az ajánlás, illetve gyorsabban is megy az ajánlás.
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
Új hozzászólás Aktív témák
-
n-Amber007
újonc
válasz SyMbioTe #179994 üzenetére
Szia!
Köszönöm a kimerítő választ, esküszöm próbálkoztam, mert már el is kezdtem összehasonlítgatni alaplapokat egymással, de az az igazság, hogy a pontszámokon kívül nem sokat mondott a dolog, mert tényleg nem értek hozzá. Laikusan elég nehéz eldönteni, hogy pl. 10 alaplap közül melyiket válasszam, meg esetleg mi az, ami nem harmonizál egymással és nem szerencsés párosítás alkatrészek között (ha van egyáltalán ilyen).
Mennyire éri meg befektetni egy DDR5 vonalba, ha nem vagyok hardcore gamer? Ha a monitorom tud AMD freeSyncet, érdemes arra építeni a konfigot, vagy annyira nem fajsúlyos a dolog, hogy csak emiatt döntsek az AMD mellett?
Igazából az lenne a legjobb, ha - a fenti kérdések mérlegelése mellett - le tudnád szűkíteni az ajánlást olyanra, amiben tényleg csak egy vagy két lehetőség van alkatrészenként, mert azzal még talán tudok mit kezdeni. Én tényleg csak ahhoz értek, hogy bekattintsam a dolgokat a kosárba, meg mondjuk egy kis megfontolás legyen előtte, amúgy teljesen vakon vagyok.
Nagyon köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdezel olvasd el a téma összefoglalót!
- Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
- Beárazást kérni a beárazós topikban lehet!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Kellemes Karácsonyi Ünnepeket!
- Bambanő háza tája
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Szólánc.
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- GAMER PC - RTX 3080 - i5 13400F - 32GB RAM - 1TB SSD - VÍZHŰTÉS
- Intel Core i7-8700K + ASUS ROG MAXIMUS X APEX Alaplap
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 5600/RTX 2070 Super 8Gb/16Gb DDR4 3200Mhz/500Gb NVME SSD/750W 2Év gari
- AMD Ryzen 7 7800X3D + ASUS TUF Gaming B650M-PLUS Alaplap
- Eladó 2020 Apple Mac Mini M1, 16GB RAM, 256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest