- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- gerner1
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
-
LOGOUT
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
-
(rögzített hozzászólás)
Szeretnék megkérni minden kedves fórumozót, aki gépajánlást szeretne, hogy a Téma Összefoglalóban összeállított kérdéssorra szíveskedjen pontosan válaszolni. Így nekünk is könnyebb az ajánlás, illetve gyorsabban is megy az ajánlás.
Új hozzászólás Aktív témák
-
raczger
őstag
válasz
DR|FTK|NG #82909 üzenetére
Köszönöm.
Házat miért cserélnél? 2 éve van meg, semmi bajom nem volt még vele, melegedéssel sosem volt problémám, játék közben is ritkán megy fel 50 fok föle bármi, pedig ha látnád milyen rossz helyre van bepakolva a ház (sírnál), oldalra alig tud szellőzni, radiátorcső mellett közvetlen, radiátor 20 centire.(#82917) LógaGéza: Proci az munkára nekem is kell néha, de összességében játékok miatt akarok fejleszteni. Szerintem elegendő lesz a sima, tuningolni nem hiszem, hogy fogok, a mostanit is csak akkor néztem meg mit tud, amikor megvettem, aztán visszatettem alapra.
3 ventis kártyából ilyenek szoktak lenni jó áron, ezek közül mindkettő ajánlott?
Sapphire R9 290 TRI-X
Gigabyte R9 290 Windforce OC
Igazából akkor legyen halk a hűtése, amikor dolgozom, tehát amikor gyakorlatilag nem terhelődik a VGA. Játéknál nem annyira lényeg, akkor a mostani is eléggé felpörög, de akkor a játék zaja/hangja el is nyomja.Az írt Asus lap beleférne simán, újonnan HA-n találtam újonnan 22k-ért. Ha egy kis tuning lehetőség van benne, bőven elég, lehet még azt se használnám ki.
Még egy kérdés, az írt proci hűtő elég lesz? (Cooler Master Hyper 212 EVO, i7-4770)
Visszaolvasva erősebb procikhoz is volt ajánlva ez a hűtő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdezel olvasd el a téma összefoglalót!
- Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
- Beárazást kérni a beárazós topikban lehet!
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Windows 10
- A Microsoft beszállt a világ legnagyobb karbonmentesítő projektjébe
- Google Pixel topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Politika
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ASUS ROG GAMER PC: i7 9700K / 32GB DDR4 / 256GB SSD+1TB HDD / RTX 2080 SUPER 8GB / Win 11 !!
- Asus Tuf Gamer PC. AMD Ryzen 5 3600/GTX 1080 Ti 11 Gb/16 Gb DDR4/500 Gb M2
- 27% számlával! Ryzen 5900X / RTX 3080 / B550i / 32GB 3600MHz / 1TB NVMe / 750w GOLD! BeszámítOK
- 27% számlával! i9-11900K / RTX 3080 / Z590i / 32GB 4000MHz / 3TB NVMe / 750w GOLD! BeszámítOK
- HP t630 Thin Client 256GB SSDvel - leírást olvasd
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- IPhone 14 128GB Független! Hibátlan állapot! 6 Hó Jótállás! Akku: 84%
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest