Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• catalano

tag

Sziasztok!

Már egy ideje olvasom a fórumot és összeraktam egy gépet, amit összeollóztam az ajánlásokból!
    Meg is rendeltem a múlt héten és szombaton össze is raktam:

MSI B150 GAMING M3 (MSI B150M BAZOOKA PLUS volt a másik kiszemelt, de a vga miatt lett az M3 - színben összeillik) 31eFt
    Intel Core i5-6500 (szerintem a 6600-as nem éri meg azt a felárat) 61,2eFt
    Kingston 2x4GB DDR4 2133MHz HyperX Fury Black HX421C14FBK2/8 12eFt
    MSI RX 470 GAMING X 4G RX470 4GB (ehhez választottam mindent... ár, teljesítmény, hűtés, kinézet...) 76,9eFt
    Kingston SSDNow UV400 240GB (a 120GB-osat kicsinek találtam, szerintem megérte, de majd idővel kiderül...) 17,9eFt
    FSP 600W Hyper 600 - ez adott volt. (Most 17eFt körül van.)

Összesen 199eFt (+táp). Ennyi, aki FHD-ben akar játszani kompromisszumok nélkül, akkor most ez, vagy ehhez hasonló kell!

Ház még nincs, de majd...

Zalman FX70 processzor hűtőt néztem még ki, ami javítana az összképen!

Eddig csak a WOT-ot próbáltam ki, de valami hihetetlen gyors!!! FHD-ben max. grafika (minden be van kapcsolva) 110-120 fps... Gyönyörű!

Az RX 470 nagyon jó!!! Ha csak netezek, akkor nem is forognak a ventik, ha meg forognak, akkor semmi hangja nincs! Egy Giga 7970 után felüdülés! Semmi ciripelés, semmi... Gigabyte fan voltan, de az MSI hűtése ezerszer jobb!

A piros ledes világítás nagyon vagány! Bár felesleges, de tényleg jól néz ki!

Ha valaki hasonlóban gondolkodik, akkor tényleg jó! Ha meg bizonytalan, akkor kérdezzen...

[ Szerkesztve ]

Értem én a viccet, csak nem szeretem...

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés