Hirdetés
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Bambanő háza tája
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Mára elég volt a reklámokból
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Hiányzik a gamer érzés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
klepto
addikt
-
wolffy
aktív tag
Én is csak ilyet találtam eddig, de felröppent a hír korábban, hogy majd előhoznak a gyártók előbb utóbb P965 északi+ICH7R déli híd megoldású alaplapokat amiatt, hogy az ICH8R nem tartalmaz PATA vezérlőt. De többnyire ezt mindenki egy kiegészítő chippel oldja meg ahogy én látom.
-
Komplikato
veterán
''vagy vesz mellé még a felhasználó egy vezérlő kártyát ha annyira pata kell neki.''
Két baj van ezzel, az egyik, hogy legtöbb kártyán nem vagy félig meddig mennek az optikai meghajtók. A másik meg az, hogy attól még az i965-ös deszkákra utólagosan gányolt IDE vezértlő még akkor is bekavarhat, ha nem használod, bár talán ha le van tiltva ..."Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
robyeger
addikt
Szerintem ad el a procidat is, míg adnak érte valamit és vegyél Abit IB9 deszka, 2x1Gb ram 800Mhz-est, procinak pedig, kezdve a E2140-től, (újonan jelenleg E6300,E6400 procikat nem szabad venni)
Keresem a 9th Company: Roots Of Terror játék magyar feliratos változatát,mindenféle megoldás érdekel; Intel Pentium-D940/''C1''stepping/ (1.3V-200x16) @ (1.43V-333x12) 4Ghz
-
robyeger
addikt
ha tartós deszkát akarsz, akkor P35 chipset-st veszel, legolcsóbbik tagja azt hiszem a Abit IP35-E, ami bruttó 30eFt alatt poziciónálódik.
E6300 és E6400 procik pedig szinte egy árban mozognak a 4Mb L2 cache-s testvéreikkel (E6320 és E6420), így egyértelmű a választás a kettő között.Keresem a 9th Company: Roots Of Terror játék magyar feliratos változatát,mindenféle megoldás érdekel; Intel Pentium-D940/''C1''stepping/ (1.3V-200x16) @ (1.43V-333x12) 4Ghz
-
robyeger
addikt
hát.. Ha azt vesszük, hogy a win mindig is ramhiányban szenvedett, akkor több rammal és régebbi procival is jobban jársz összteljesítményben, másodsorban pl. az én Asus P5K deszkám már nem kezeli az 533Mhz ramokat, a procidat még igen.
Keresem a 9th Company: Roots Of Terror játék magyar feliratos változatát,mindenféle megoldás érdekel; Intel Pentium-D940/''C1''stepping/ (1.3V-200x16) @ (1.43V-333x12) 4Ghz
-
robyeger
addikt
E2140+Abit IB9+Geil value 2x1Gb 800Mhz kit, ezekből szerintem kifutja és ha később cserélni akarsz, mivel ezek jelenleg is jó ár/érték arányban vannak sokat talán nem fogsz bukni rajta.
-
bluyoo
nagyúr
válasz dany27 #39374 üzenetére
Szia!
Szerintem LGA1155 .... Asus P8B75-M LX , ASRock B75M-GL 1db SATA3 és 5db SATA2 porttal , USB3 , (2-3év garancia üzlettől függően), UEFI Bios..... mindezt 15K-ért. Kicsit drágábban van több SATA port is pl. ASRock B75M R2.0 3db SATA3 és 5db SATA2 porttal 19K körül.Letöltésre elég egy 10K-s Celeron is de már 15K-ért Pentiumot kapsz (mindkettő alacsony fogyasztással Max. TDP:65W) . De a Milyen processzort vegyek? topic-ban majd segítenek.[ Szerkesztve ]
Bazinga!
-
Geresics
addikt
válasz dany27 #39374 üzenetére
Esetleg olyan alaplap, ami integrált processzorral rendelkezik? Azok kifejezetten erre a célra vannak! Sajnos a legtöbben csak 4 SATA port van, de pl. az ASUS C60M1-I 6db-bal rendelkezik!
*MOTOROS CSATORNA* youtube.com/MotorosVandor
-
ViZion
félisten
válasz dany27 #39381 üzenetére
Jónak ígérkezik, annyi, hogy tápból inkább FSP 400 APN vagy ilyesmi, sajna a 350W 80+ már nincs iponban, pedig sokat hoztam, jó cucc.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy #Eladó GoSund okoskonnektor, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
bluyoo
nagyúr
válasz dany27 #39381 üzenetére
Annyiért mindenféleképpen (szerintem a 20K-t is simán megéri).
A tápra kérdezz rá a tápos topic-ban [link] (pont téma ) a Chiftec-nek vannak jó ill. sza. tápjaik is (úgy emlékszek a GPS még elmegy de a CTG ajánlott kategória). Nem mintha akkora terhelést kellene kiszolgálnia de a rossz TÁP gajra teheti az egész gépet. Főleg hogy annyi pénzért (ha jól tudom 23K körül van az a ház és táp). Már külön is megkapod a jó minőségű házat/tápot nem kell kényszerből bevállalni.[ Szerkesztve ]
Bazinga!
Új hozzászólás Aktív témák
Ha kérdezel, feltétlenül közöld a következőket:
1. Mennyit szánsz az alaplapra?
2. Milyen hardverek alá szeretnéd?
3. Milyen méretű lapot szeretnél?
4. Milyen bővítőhelyekre van szükséged? (USB 2/3,SATA 2/3,PCI,PCI-E,...)
5. DVGA-t vagy IGP-t szeretnél használni és utóbbi esetben milyen kimeneten csatlakoztatnád a monitorodhoz (HDMI,DVI,DP) ?
6. Szeretnél tuningolni vagy nem?
7. Használt, vagy új alaplap?
8. Fontos e a lap kinézete (színe,design,rgb,...)
+1: A jövőben tervezed e a processzor cseréjét (pontos típus)/fontos e az alaplap fejleszthetősége?
Összefoglaló tele van alaplap ajánlásokkal, kérdés előtt nézz rá, sanszosan válaszra lelsz.
Ha az alaplapoddal kapcsolatos kérdésed van ami nem függ össze a vásárlással (beállítások, OC, stbstbstb...) vagy csak valami meghibásodott akkor látogasd meg az "Nem indul és mi a baja a gépemnek " illetve az "Azonnali alaplapos kérdések órája" topikot! Ez egy ajánlós/vásárlós topik!
Ha nem a témával kapcsolatos a mondanivalód, látogass el az Alaplap OFF topik-ba.
- Anime filmek és sorozatok
- Programozás topic
- Kipróbáltuk az Anbernic RG40XXV kézikonzolt
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Befutottak az első tesztek
- alza vélemények - tapasztalatok
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Windows 11
- Mesterséges intelligencia topik
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
Állásajánlatok