Hirdetés
- Mára elég volt a reklámokból
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- Hiányzik a gamer érzés
- Szólánc.
- Tápszűrő építése kapcsolóüzemű adapterekhez (HiFi készülékekhez)
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al
- Reklámmentesítés HyperOS-ben Xiaomi/POCO/Redmi
- Biztonságosabb SSH
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
milestone
tag
válasz Calibos #1491 üzenetére
Köszi, időközben lemondtam az Asrockról, egyrészt mert kevés a ventillátor csatlakozó azon, amit kinéztem, másrészt szerintem túl új és gondolom nem kiforrottak a driverek hozzá (már régóta a kifutó modelleket veszem meg: olcsóbbak is, kiforrottabbak is, mint megjelenéskor), ill. kissé fázom az Asrocktól.
Kinéztem egy másikat, minden szempontból jónak tűnik számomra: MSI K8T Neo2-F.
Használ valaki ilyent, mik a tapasztalatok? Megbízható, stabil lap? Nem akarok tuningolni vagy játszani.
Milyenek az MSI-k úgy általában? Olvastam rosszat is, meg jót is. -
Fortissimus
őstag
válasz Calibos #4156 üzenetére
Hi all!
Kerdesem ugyanaz lenne, mint Calibos kollegae, milyen lap kellene E6750 ala?
A proci mar itt figyel az asztalon....
Kerlek irjatok 2-3 megbizhato lapot, legyen mibol valogatni
Thx''He who controls the spice, controls the universe''.........¡ buenas nochesssssss! Kényes bugyli,komisz kinyírt levágják Boci baja az is itt lett elvág… GIGGITY! Az élet nem habostorta...
-
MZsoltee
veterán
válasz Calibos #4164 üzenetére
Jó a giga, de ha még nem lennen az olvasni avaló akkor ezt mindenképpen olvasd el és esetleg a topicját is!
Ha a FireWire nem létszükséglet, akkor mi a Gigabyte P35-DS3-ra voksolunk, főleg mert 4–5000 forinttal olcsóbb ellenlábasánál.A tökéletes nő süketnéma, nimfomániás, és az apjának kocsmája van.
-
Milka 78
nagyúr
válasz Calibos #27018 üzenetére
Az Asrock 300-310-es fsb-vel is stabil marad és tudja a 8/8-as cf-et.Az UEFI-t frissíteni kell rajta 1.2-es verzióra és onnantól gondtalan a lap(1.1-el esetenként voltak problémák).Ezen felül néplap lesz ezért sok sok tapasztalat fog összegyűlni vele.
Az MSI lapokkal van egy kis gáz(bár én is csak teszteket olvastam róla).A 9-es FX-es lapjai(GD65,GD80) 250-es fsb fölött eldobták magukat több ízben más-más procikkal.Persze ez nem jelenti azt,hogy a 970-essel is baj lenne,de azért érdemes elgondolkodni-utánanézni a dolgoknak.Én inkább valamiféle bios problémára tippelnék és lehet,hogy már javítva van,de ugye az ördög nem alszik...
Új hozzászólás Aktív témák
Ha kérdezel, feltétlenül közöld a következőket:
1. Mennyit szánsz az alaplapra?
2. Milyen hardverek alá szeretnéd?
3. Milyen méretű lapot szeretnél?
4. Milyen bővítőhelyekre van szükséged? (USB 2/3,SATA 2/3,PCI,PCI-E,...)
5. DVGA-t vagy IGP-t szeretnél használni és utóbbi esetben milyen kimeneten csatlakoztatnád a monitorodhoz (HDMI,DVI,DP) ?
6. Szeretnél tuningolni vagy nem?
7. Használt, vagy új alaplap?
8. Fontos e a lap kinézete (színe,design,rgb,...)
+1: A jövőben tervezed e a processzor cseréjét (pontos típus)/fontos e az alaplap fejleszthetősége?
Összefoglaló tele van alaplap ajánlásokkal, kérdés előtt nézz rá, sanszosan válaszra lelsz.
Ha az alaplapoddal kapcsolatos kérdésed van ami nem függ össze a vásárlással (beállítások, OC, stbstbstb...) vagy csak valami meghibásodott akkor látogasd meg az "Nem indul és mi a baja a gépemnek " illetve az "Azonnali alaplapos kérdések órája" topikot! Ez egy ajánlós/vásárlós topik!
Ha nem a témával kapcsolatos a mondanivalód, látogass el az Alaplap OFF topik-ba.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest