- sziku69: Szólánc.
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
tjany
csendes tag
lenne egy problémám:
A gép nem indul el, ha benn az alaplapban az elem, ha kiveszem, akkor is csak akkor indul el, ha előtte áramtalanítom. Vki tudja miért van ez? -
tjany
csendes tag
Hali!
Van egy KOB KT266A FDSX alaplapom és RAM-ot akarok bele venni.
Nem tudja vki, hogy a 400Mhz-s DDR jó e be? -
fec001
csendes tag
Üdv
kob kt400 fdsx ennek az alaplanak szeretném megszerezni a driverét xp alá
előre is köszi -
Mendel
csendes tag
?
-
Mendel
csendes tag
Valakinek valami új tapasztalata? Nem hiszem el, nincs senkinek ilyen alaplapja, vagy nem tud hozzászólni
[Szerkesztve] -
Flayer
senior tag
Sziasztok!
Az alaplap az egyik dolog melyen nem szabad spórolni.Inkább tegyetek hozzá + 5000Ft-ot és vegyetek egy márkásabb alaplapot.Megéri! -
dr.kiky
tag
elmondom neked egyik se valami bíztatóó... mercuryval már régebben találkoztam,de az ecs-t egyáltalán nem lehet húzni... legalábbis haverom amd-jével...
-
Majstor
senior tag
Ha valaki tölem megkérdezné hogy Mercury vagy ECS Alaplapot vennék e az utóbbira szavaznék...
De ha más márkából is tudnék választani akkor szvsz : ABiT NF7 Nforce2 Ultra 400 alaplap, Athlon XP/Bartonhoz: 12.900,- (ProHardver - Hardver Piac Fórum)
Ez jóval jobb alternatíva mint az ECS. -
Pilu
csendes tag
Ne csináljátok már srácok ez egy régi alaplap még anno egy AMD 900-hoz vettem. De fogalmam sincs róla, hogy egy manapság készűlt 120-as vinyót tud-e kezelni., és hogy hol lehet ez megnézni a leírásában.
-
Pilu
csendes tag
Sziasztok!
Azt szeretném tudni, hogy a Mercury KOB KT133 FSX alaplap tudja-e kezelni a 120 gigás vinyót, remélem tud nekem valaki segíteni. -
klepto
addikt
UP
Engettessék meg nekem, hogy kissé megemeljem a topic helyét a bal oldali listában, mert foglalkoztat a kérdés
UP -
klepto
addikt
Egy kis UP
A Mercury honlapján még nem kaptam választ a kérdéseimre, ezért én is, itt is megkérdezem, látott, próbált már valaki új Mercury alaplapot? Milyenre sikeredett az nForce2 Ultra 400-as lapjuk, a Mercury KNU400X-L ?
Az alaplap érdekessége, hogy az Epoxhoz hasonló, hibaüzenetet kiíró 2 számból álló led van rajta, és az ára: 11160+áfa
[Szerkesztve] -
klepto
addikt
Service benfentes kérésére az itt elhangzott kérdést feltettem a Mercury fórumában. Akit még érdekel a Mercury KNU400X-L alaplapról infó, az nézze be a cég honlapjának fórumára
A Topik címe, az alaplap neve, és én indítottam, mert engem is érdekel ez a lap
Bővebben: link
-
szasza_xp
senior tag
Up
-
szasza_xp
senior tag
Up SOS nem találom !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen TV-t vegyek?
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Spórolós topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! 1350W Thermaltake Toughpower GF3 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest