- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
-
LOGOUT
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
KaqXar19
tag
válasz
stopperos #20812 üzenetére
ez sikerult koszi.
az elsore update:
mukodik, mar amikor erzekeli a foglalatban a simet. restart utan connection failed, de ha menet kozben kiveszem es ujra beteszem a simet, akkor megjavul. igaz a le es feltoltes nem acelos, max 30/20mbit-et mertem eddig.elofordulhat, hogy oreg mar a sim es szarakodik? vagy nincs ilyen es a foglalat lesz szar?
-
KaqXar19
tag
hello, segitsetek lszi.
hAP ax lite LTE6 yetteles simmel. simet berakom, de azt irja, hogy transaction error.
current operator: yettel hu
data class: HSDPA
internet ip cime gyanus: 0.0.0.0ha a simet egy usb-s huawei modembe rakom, mukodik rendesen.
mi a trukk?illetve olyan problemam is van, hogy ha winboxban atirom az ip cimet, hogy ne *.88.1 legyen, hanem monduk 192.168.2.1., akkor onnantol kezdve elvesztettem, nem tudok ra csatlakozni, csak reset utan ujra a 88.1-en. jo lenne, ha nem a 88.1 lenne az alap, van meg 2 mikrotik switch a halon, ha azok valamiert visszaallnanak alaphelyzetbe, akkor maris ip utkozes van.
-
KaqXar19
tag
válasz
lionhearted #18817 üzenetére
negative, nem latja.
-
KaqXar19
tag
hello,
CSR328at atraktam swosbe, majd 192.168.88.1-n megtalalva beleptem, es atallitottam dhcpre.
azota nem erem el sehogy, winbox vagy latja, vagy nem, telefonos app szinten, de amikor latja, akkor az ip cime 0.0.0.0, es nem lehet csatlakozni sem IP, sem mac alapjan (connection refused). van egy CRS305 is a halon, onnan routeos alol a telnet mac-sel sem sikerult elerni a 328ast.
a fizikai reset az eszkozon szerintem megoldana, csak hat van egy kis tavolsag koztunk, igy erdekelne, hogy van-e valakinek otlete, hogy tudnam reset nelkul elerni a switchet?
koszi
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ProBook 450 G10
- Szép! HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -70% i7-11850H 32/1TB FHD NVIDIA RTX A3000 6GB
- Intel Core i5 14400 + 2027.02.08-ig garancia
- Bomba ár! HP ProBook 650 G4 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i7-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone SE2020 64GB / 12 hó jótállás
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. HP EliteBook 840 G11 üzleti prémium laptop számlával és garanciával
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Asus ROG Strix G614JVR-N4014W SZÁMLÁVAL GARANCIÁVAL
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest