- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Keringető szivattyú vezérlése: még okosabb fűtés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
-
LOGOUT.hu
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonl
senior tag
válasz grabber #14662 üzenetére
Sajnos a Netinstall már többször is megvolt. Egyébként érdekes, mert volt, hogy csak többszöri próbálkozás után látta meg. Először arra fogtam, hogy keveset iszok és a reset gombon remeg a kezem, de szerintem ez is az eszköz hibájára vezethető vissza. A legjobb eredmény akkor volt, amikor feltettem Netinstall-lal a stabilt, majd böngészőben frissítettem a bétára. Akkor ment az első újraindításig.
-
martonl
senior tag
Sziasztok Guruk!
Sajnos nem nagyon értek a Mikrotik kütyükhöz, ezt előrebocsátom. Van egy 2017. vásárolt Powerbox Pro router nálam. Eddig bridge módban ment évekig (kültéren kellett neki jelet erősíteni). Aztán próbaképp szoftvert frissítettem rajta. Innentől kezdve instabillá vált. A rá kötött AP-t hol látta, hol nem. A hálózatra is kiszórt valamit, mert a fő routeren is elment néha az internet. Webes felületen pedig néha nem tudok egy-egy menüre kattintani, nem csinál semmit. Próbáltam gyári resetet, Netinstall-lal újrainstalláltam többféle (köztük a régebbi) firmware-t. Egyszer megjavult egy kis időre a következő áram ki-bekapcsolásig, mert onnantól megint meghülyült. Szerintem áramkör hibás és kuka, vagy tudok esetleg még tenni valamit vele szoftveresen?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest