- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Argos: Szeretem az ecetfát
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonl
senior tag
válasz
grabber #14662 üzenetére
Sajnos a Netinstall már többször is megvolt. Egyébként érdekes, mert volt, hogy csak többszöri próbálkozás után látta meg. Először arra fogtam, hogy keveset iszok és a reset gombon remeg a kezem, de szerintem ez is az eszköz hibájára vezethető vissza. A legjobb eredmény akkor volt, amikor feltettem Netinstall-lal a stabilt, majd böngészőben frissítettem a bétára. Akkor ment az első újraindításig.
-
martonl
senior tag
Sziasztok Guruk!
Sajnos nem nagyon értek a Mikrotik kütyükhöz, ezt előrebocsátom. Van egy 2017. vásárolt Powerbox Pro router nálam. Eddig bridge módban ment évekig (kültéren kellett neki jelet erősíteni). Aztán próbaképp szoftvert frissítettem rajta. Innentől kezdve instabillá vált. A rá kötött AP-t hol látta, hol nem. A hálózatra is kiszórt valamit, mert a fő routeren is elment néha az internet. Webes felületen pedig néha nem tudok egy-egy menüre kattintani, nem csinál semmit. Próbáltam gyári resetet, Netinstall-lal újrainstalláltam többféle (köztük a régebbi) firmware-t. Egyszer megjavult egy kis időre a következő áram ki-bekapcsolásig, mert onnantól megint meghülyült. Szerintem áramkör hibás és kuka, vagy tudok esetleg még tenni valamit vele szoftveresen?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bittorrent topik
- Óra topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kerékpársportok
- Fotók, videók mobillal
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Diablo 3
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Black - Használt, karcmentes
- Apple Ipad 10.generáció
- Új HP Pavilion x360 14-ek Érintős hajtogatós Laptop Tab 14" -35% i5-1335U 8/512 FHD IPS Iris Xe
- RTX 4080 SUPER,16GB. Ryzen 7 7800X3D, 32 RAM Fury RGB! Garancia!
- Asztali PC , i7 9700K , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 1TB HDD
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Asus B350 R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Cooler Master CM 690 III TT 500W
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged