- antikomcsi: Ázsia Expressz 5
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Gurulunk, WAZE?!
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
-
LOGOUT
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
amtibacsi
aktív tag
Köszönöm a tippet, jónak tűnik. Sajnos nem a mikrotik wifizik, hanem 9 db régi fajta router ap módban. A bejövő kérések lesznek osztályozva MAC alapján. A regisztráltak mennek egyenesbe, a többieknek van a hotspot. Úgy néz ki tűzfal oldalról fogjuk megoldani, az egyszerűbbnek tűnik.
-
amtibacsi
aktív tag
Arra már én is gondoltam, de ott egyenként kéne megadni a MAC címeket. Nálam viszont bárki bejenetkezhet az adott user névvel. (A feladat: iskolában a szünetben engedni kéne a netezést, de órák alatt tiltva a net) Most úgy oldottam meg, hogy a tanár kérésére nullázom a kikapcsolási időt, ha óra alatt is kell a net, viszont szünetben meg be kéne kapcsolgatnom.
-
amtibacsi
aktív tag
Üdv.
Nagyon kezdő mikrotikes vagyok. Csináltunk egy hotspot hálózatot, minden remekül működik, felhasználókat tudom paraméterezni, korlátozni, stb, viszont jó lenne időintervallumokat is megadni. Pl. Gizi nevű user 11:00 - 12:30 és 13:00-14:30 között tudjon netezni. Ehhez kéne betenni őt egy olyan profilba, ahol ez a szabály létezik egy script formájában. Na, ez a script érdekelne.Tudna valaki egy ilyet írni nekem ? Nagyon megköszönném.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3306
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 32GB 1000GB 1 év garancia
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest