- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyurka6
őstag
Hali!
A rengeteg jó leírással általában egyetértek, azzal hogy egy (kettő-három) jót nem igazán találok, értve úgy, hogy egymáshoz nem könnyen illeszthetők ( a PH-n azért vannak jó, célratörő cikkek, blogok, (a Tiédet még nem találtam meg) openwrt és hozzá kapcsolódók főleg és dbob, valamint magánban is lehet kérdezni).
Olyan tizen éve vettem mt lapot, akkoriban csak pénzes segítségetkaptam volna hozzá. Jöttek senao, majd ovislink-ubi cpe-k így hanyagoltam. A közelmúltban akadtam rá jó áron egy 2011-re, így újra próbálkozom, a gugli fordító már nagy segítség lett. Itt említeném, hogy saját célból próbálom használni, így nem igazán akarnék 100eFt körüli tanfolyamra befizetni, mivel időm az van. Számomra egy hoby, amit tudok megoldok, kérdezek (néha első felindulásból), ha átgondolom mit, akkor legtöbbször már felesleges. Lehetne egy altopik, csak amatőrök részére... Az mt helyett most dir-860-at használok a számomra jobb (an látható) statisztika miatt.
Köszönet a hozzáértők türelméért !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen házat vegyek?
- Proxmox VE
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Tőzsde és gazdaság
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- RAM topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Lenovo LOQ 15APH8 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7840HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- ASUS Dual RTX 4060 OC 8GB GDDR6/Garancia 26-07-27/
- Eladó Intel i7-6700 Processzor Hibátlan Működés!
- Eladó Panasonic DMC-TZ80EP-S fényképezőgép
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest