- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- sellerbuyer: Milyen mobiltelefont vegyek 2025 ben?
-
LOGOUT
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyurka6
őstag
Hali!
A rengeteg jó leírással általában egyetértek, azzal hogy egy (kettő-három) jót nem igazán találok, értve úgy, hogy egymáshoz nem könnyen illeszthetők ( a PH-n azért vannak jó, célratörő cikkek, blogok, (a Tiédet még nem találtam meg) openwrt és hozzá kapcsolódók főleg és dbob, valamint magánban is lehet kérdezni).
Olyan tizen éve vettem mt lapot, akkoriban csak pénzes segítségetkaptam volna hozzá. Jöttek senao, majd ovislink-ubi cpe-k így hanyagoltam. A közelmúltban akadtam rá jó áron egy 2011-re, így újra próbálkozom, a gugli fordító már nagy segítség lett. Itt említeném, hogy saját célból próbálom használni, így nem igazán akarnék 100eFt körüli tanfolyamra befizetni, mivel időm az van. Számomra egy hoby, amit tudok megoldok, kérdezek (néha első felindulásból), ha átgondolom mit, akkor legtöbbször már felesleges. Lehetne egy altopik, csak amatőrök részére... Az mt helyett most dir-860-at használok a számomra jobb (an látható) statisztika miatt.
Köszönet a hozzáértők türelméért !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG OLED42C31LA 120Hz (garanciális, hibátlan állapotban)
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- Lenovo ThinkPad P1 G2 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon E-2276M 32/1TB QUADRO T2000 4GB FHD
- Dell OptiPlex 3050 számítógép (I3/8gb/240SSD)
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5530 165Hz
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest