- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacus
őstag
de, megtalálja mindenki. A wifi ssid elrejtése, ma már windowsok ellen sem jó, de "rendes" oprendszerek ellen meg azután tényleg nem ért semmit.
A mac szürés sem jó, mert ha valaki belehallgat a forgalomba, akkor simán tudja a nyomtató mac cimét klónozni.
Az egyetlen amit tudok tanácsolni, hogy a nyomtató egy másik alhálózatba kell kerüljön, onnan semerre ne lásson. Azaz csak a related, established pocketek mehetnek onnan a saját hálózatodba.
És erről egy jópofa sztori, pár éve már a nyaraim elég jelentős részét egy kempingben töltöm, onnan járok fel dolgozni ha kell, de mióta a mobilnet is használható, ez ritka esemény lett. Természetesen a kemping netjére sok a fóka, gyakorlatilag nem működik csak nagyon elő és utószezonban (május és szeptember), ilyenkor még a hét végén is csak az elvetemült kemping imádók vannak ott. Persze mindenki tőlem akar netet, mert én biztosan tudom a tutit, hogy kell ingyen..., amit sajnos nem tudok. A lényeg, hogy ott is miki van persze, és látom ám a logból, hogy mennyi próbálkozás volt.
Én is csináltam egy fake free wifit, az SSID valami beszédes NON-FREE volt, hogy biztosan próbálkozzanak.A lényeg, hogy egy oldal bejött nekik a google.hu, de bármire rákerestek, akkor a proxy már átirányitotta egy általam csinált web oldalra, ami villogot, meg rajta volt a KEEP CALM AND FUCK OFF, stb.
Beállitottam, majd jól el is felejtkeztem róla, mondván, majd 2 nap múlva ránézek. Másnap jön át a szomszéd nagy káromkodva, hogy végre találtak egy ingyen wifit, de segitsek már nekik, mert egy perc alatt végig is fertőzte a virus mindannyiuk gépét, telefonját, tabletjét. Megyek át, már 4 laptop vár az asztalon, ülnek nagy szomorúan tanácskozva felette, mert már mindent kipróbáltak és inkább megfizetnek, de oldjam meg... Hát alig tudtam magamban visszafojtani a röhögést..., és persze nem mertem elmondani nekik, hogy nincs virus. Egyébként kb 300 eszköz próbált rácsatlakozni 30 óra alatt a netre, igy a lincselést nem vártam meg, lekapcsoltam ezt a fake wifit.
Ha erős a jel, már próbálkoznak is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Bestbuy játékok
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- iPhone topik
- Egér probléma
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3410, 94% Akkumulátor
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Patika hibátlan Iphone 14 PRO MAX 128GB Független - Dark Purple - 5 Mobilxof tok + Üvegfolia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest