Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból, amikor még nem volt Ryzen!
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
-
LOGOUT
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
válasz
csusza` #2650 üzenetére
"a bridge-ket kell újra gyorsan egy-egy ether porthoz hozzárendelni. Ez így oké, elfogadtam, így is hagytuk, de jó megoldás ez? Vagy lehet bármilyen hátránya ennek?": jól értem, hogy "egylábas" bridge-ket csinálnak és a bridge interfészhez fogják hozzá a konfigot?
szerintem ez egy működő megoldás, de ettől még vaskos marhaság. ugyanis az interfészeket át lehet nevezni. tehát ha kapok egy üres új routert, akkor bemegyek a konfigba, átírom, hogy set 0 name="az_idióta_isp_felé" set 1 name="a_könyvelős_libákhoz" stb. és húzhatom be a többit a régi konfigból.
szerk: a linux kernel sebesség szempontjából elég jól bírja a bridge-t, én már húztam át gigabitet is pc-n úgy, hogy alig volt prociterhelés.
Új hozzászólás Aktív témák
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- Eladó makulátlan Nothing phone 3a 8/128GB / gyári garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest