Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- lionhearted: Telekom TV Mikrotikkel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gátoljuk meg játékaink halálát!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Victoryus: Hp T630 thin client, htpc
-
LOGOUT
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacus
őstag
Én voltam. Olyan mint minden hasonló ilyen találkozó. Általában itt bemutatják az új eszközöket, amiket majd meg lehet hamarosan vásárolni, megnézheted a már meglévőket, lehet kérdezni, és rengeteg 3rd party gyártó is jelen van (magyarok is), antennákkal, dobozokkal, tápokkal, stb.
Egy, néha 2 teremben is van előadás, ennek nagy része fizetett reklám szerintem, pl, van cég aki a mikrotikhez irt ISP-k részére számlázó modult (pl forgalom alapján), és van hasznos tanulmány is, pl hogy oldották meg XY városban, hogy minden buszon legyen ingyenes hot spot, de van a ROS-hoz kapcsolodó bemutató is, ahol bemutatják hogy kell felkonfigurálni pl egy mesh hálózatot..
Van kávé és ebédszünet, esetleg vacsora is, de ezek már nem férnek bele az ingyenes keretbe. Most is az accesspoint 30 usd-t kér, de akkor van ajándék, meg ebéd is, meg mum-os póló. A legutóbbin piros volt, most nem tudom mi volt a szavazás eredménye... Sajnos nincs 2xl felett, így én max a fiamnak tudom adni
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- Bomba ár! Dell Vostro 3500 - i3-350M I 4GB I 320GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3663, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520M R5 5500 16GB DDR4 500GB SSD GTX 1660 Super 6GB CHIEFTEC Libra Zalman 500W
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3531, 93% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő