Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Szevam: Csányi Vilmos - Az elveszett ember
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
-
LOGOUT
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
E.Kaufmann
veterán
válasz
Tamarel #22994 üzenetére
Szerintem leírtam, de kifejtem.
A relén az adott Action (pl 1-es gomb megnyom) meghív egy URL-t (http://192.168.xxx.xxx/light/0?turn=toggle ahelyett, hogy http://localhost/light/0?turn=toggle). Az Actiont szeretném blokkolni este 8 után reggel 5 -ig, ezért kellett a NAT, hogy a kérést átvezessem a routeren vissza a relére.
Amikor blokkolnám, kikapcsolnám a NAT szabályt meg esetleg élesítenék még valamilyen blokkoló szabályt is.
A tarpit nem pont ellentétes azzal, amit szeretnék? Úgy tudtam, pont arra lenne, hogy megakassza a másik oldalon a TCP-t, hogy várjon még a válaszra (ami nem jön). Nekem meg az kellene, hogy gyorsan észrevegye, hogy ne működik az URL, mert ilyenkor más, localhost-ra irányított action-ök se működnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3332
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3540
- Dell Precision 5820 XL PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB HDD RX 580 GTS 8GB Win 11
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest