Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Algieba: Nokia E61i 2025-ben
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
-
LOGOUT
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
válasz
lionhearted #21547 üzenetére
+ #21548, Kicsirics77
köszönöm a válaszokat. terveztem lefrissíteni, láttam, hogy nem a legújabb a környezet, de akkor előreveszem. ettől még az interface-nek ott kellene lennie, amit hiányolok, mert hozzáadni nem tudok. megnézem mindenesetre a friss verzióval. Skori leírása is teljesen jól működik, még hasonló felülettel, neki ott az interface, ha jól láttam.#21546, gF
nagyon köszönöm a felajánlásod, értékelem. viszont mindenhol azt olvastam, hogy tiszta lappal induljak, így erre indultam. már elég sokat olvastam, meg állítgattam ahhoz, hogy akarjak visszafordulni, így def configot már nem raknék vissza.
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Watch GT 5 // Számla+Garancia //
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station (akár 2x4K felbontás)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bontatlan egérpad Razer Sphex V3 (RZ02-03820100-R3M1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest