Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen, avagy mivel lehet ezt átvészelni ha mégis kell
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Őskoczka
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
-
LOGOUT
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
válasz
lionhearted
üzenetére
+ #21548, Kicsirics77
köszönöm a válaszokat. terveztem lefrissíteni, láttam, hogy nem a legújabb a környezet, de akkor előreveszem. ettől még az interface-nek ott kellene lennie, amit hiányolok, mert hozzáadni nem tudok. megnézem mindenesetre a friss verzióval. Skori leírása is teljesen jól működik, még hasonló felülettel, neki ott az interface, ha jól láttam.#21546, gF
nagyon köszönöm a felajánlásod, értékelem. viszont mindenhol azt olvastam, hogy tiszta lappal induljak, így erre indultam. már elég sokat olvastam, meg állítgattam ahhoz, hogy akarjak visszafordulni, így def configot már nem raknék vissza.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Zbook 15 G6 i7/32GB/500GB M2 SSD/Nvida Quadro
- Utolsó darabok ezen az áron! - ÚJ, bontatlan iPhone 17 AIR 256GB AZONNAL! - Space Black
- Dell Inspiron 3511 /i7-1165G7/MX350/16GB/512GB M.2/WIN11/Újszerű akku/Játékra is!
- Apple MacBook Air 13 M2 8/256GB Éjfekete , 96%-os akku
- Garmin Instinct 3 50mm Solar narancssárga
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Apple Thunderbolt Display (picit beégős!)
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
ekkold