Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
- ldave: New Game Blitz - 2025
- bambano: Bambanő háza tája
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig
-
LOGOUT
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kecstama
tag
válasz
E.Kaufmann
üzenetére
Ja, azt nem írtam hogy 3db RB433 van és 2db RB411
Ez a CAPsMAN bulisnak tűnik, jól értem hogy ezzel elég lenne a fő routert bekonfigolni, a többi meg megtanulja a dolgokat tőle? Ilyen AP vezérlőt sajna csak Cisco szimulációba használtam még.Ilyen hotspot captive portalt tud az RB800 futtatni, vagy ehhez kéne egy szerver is?
Tudok egy Linux szervert betenni, legalább komplexebb lesz a feladat, csak akkor nem marad kimeneti port az RB800on (ETH1: ISP , ETH2: LTE , ETH3:Szerver).Mondjuk több nem is kell ha vezeték nélkül összehangolhatóak a routerek egymással.
Valami scriptet is be kéne csempészni, de ha jól emlékszem az internet failovert csak scriptel lehet megoldani. (vagy csak nem találtam)
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen széket vegyek?
- Veszélyben vannak az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Elektromos autók - motorok
- Melyik tápegységet vegyem?
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- PlayStation 3
- NVIDIA® driverek topikja
- Suzuki topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Munkahelyek tízezreit szünteti meg az AI
- További aktív témák...
- Lenovo Tab P12 tablet és Pes Plus alig használt még 3 hónap garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 650 G5 - i5-8265U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i7-8565U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 4GB I 320GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Nyugdíjazott laptopok :) Ingyen Foxpost!
- AKCIÓS! Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB Kijelzőrepedt!
- Xiaomi Redmi Note 14 pro+ 512GB,Újszerű,Adatkabel, 12 hónap garanciával
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
ekkold