- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- leslieke
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- MasterDeeJay: Mindkét irányból bedugható USB-A?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Statikus
senior tag
A választ megkaptam, de ne haragudjatok, amikor egy egyszerű kérdésre kapok 10 olyan választ, aminek csak részben van köze, vagy semmi köze a kérdéshez, kicsit felmegy a pumpa és jön a szarozás (pont úgy, ahogy más is fikázza, szarozza a quick-et...).
Azért kérdezek, mert nem tudom és meg akarom tudni, meg akarom tanulni.
Lehet, hogy az is egy jó válasz volt, hogy kapcsoljam be és nézzem meg mi változott. Na de hol nézzem meg, nem tudok logokat kiolvasni, pont azért, mert most tanulom és fogalmam nincs még, hogy hol kellene...
Ahhoz, hogy nulláról felállítsam a routert, meg kell ismerni a mikrotiket, ahhoz pedig olvasás, kérdezés, tanulás kell.
Szívesen megbíznék egy szakembert, de nekem nem informatikus üzemeltetőre van szükségem, aki beállítás után levédi jelszóval az egészet és azt sem tudom mit állított be, ki fér hozzá, stb... sajnos ilyet is olvastam, ez a hozzáállás számomra nem elfogadható.
Ha valaki tényleg ért hozzá és az én egyszerű kéréseimre el tudja mondani mit hogyan, számomra annak van értelme.No, de lépjünk is tovább. Most már tudom, hogy a quickset VPN feliratú ddns-e bekapcsolja a VPN-t a routeren, de hogy melyiket, milyen konfiggal, azt nem tudom. Után fogok járni és majd manuálisan beállítom magamnak, közben meg majd kérdezek.
És amint tudom a VPN beállítást, jöhet a következő nagy falat, a tűzfal. Majd kérdezek és remélem nem az lesz a válasz, hogy a mikotik nem nekem való, a tűzfalat csak szakértők állíthatják be, nem lesz biztonságos, stb...
Új hozzászólás Aktív témák
- Bittorrent topik
- Nintendo Switch 2
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házimozi belépő szinten
- 3D nyomtatás
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Playstation 5 Slim Digital + Vertical Stand Garancia: 1,5 év
- Pavilion 15-ec2167ng 15.6" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3050Ti 16GB 1TB NVMe gar
- 27% Számlával! Dell PRECISION 5570 i7-12800H / 16GB DDR5 / 512GB NVMe / RTX 2000 8GB! BeszámítOK
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest