- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lenry
félisten
szerintem jó lennél, az egyiken bekapcsolod a CAPsMAN-t és mindkettőt egyszerre tudod vezérelni.
a WiFi képességek? erős közepes. lehetne gyorsabb is, meg erősebb is, de bőven vállalhatódedikált AP-nak nézhetsz pl egy cAP ac-t, kb hasonló árban van, mint a hap ac2, szerintem szép, designos cucc, jól mutat
-
Kroni1
veterán
mikro cuccok nem szépek, mondjuk ez a hap ac2 pont kivétel, kicsi és egész szerethető. mikrotik AP van pár, de nem olcsóbbak, inkább drágábbak nála. Amúgy én adnék esélyt custom fw vel az asusnak, azzal megtaltosodna. És amugy a 65P egy jó router, annál esélyes hogy az ac2 se lesz jobb wifiben sztem, max ha 2dbot veszel, de ennyi erővel lehet 2 asus is. Ja, az ac65p amúgy izmosabb hw-ben, hardveresen tudja a gbitet, a hap ac2 csak fasttrack nevü trükkös megoldással..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Borderlands 4
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Projektor topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Újratervezés: biztonsági okból változtat a Tesla
- E-roller topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független bontatlan minden szín! 1 év Apple jótállás
- Fehér Gamer PC/i7 14700k/32GB/ AMD 9060xt 16gb/1.5 TB SSD Win11Pro
- ASUS DUAL RX 6600 XT hibátlan állapotban - eladó!
- Honor 400 256Gb-gyakorlatilag új-2 év garancia
- SAMSUNG GALAXY Z FOLD7 12/512 GB DualSIM Ködös kék színbe , gyári független
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3280, 100% akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest