Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
-
LOGOUT
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Beniii06
üzenetére
jerry311, Beniii06:
Nem valószínű, hogy olyan csatornára váltana, amit nem lát másik eszközöm.
Egyrészt azért, mert egy darabig no_country módban volt, ami nagyon kevés frekit kínál, azokat gyakorlatilag minden eszköz látja. Azzal is megtörtént ugyanez. Most hungary van country-nak beállítva és ugyanez van. Itt persze már több csatorna érhető el.
Próbáltam más csatornákon is. A 100-ról valóban egyszer elváltott száz-valahányasra, (talán 132-re, nem tudom biztosan), de a 36 és 52 csatornák radar tekintetében nem problémásak Magyarországon. A 100 felettieket érinti viszont.Mindegy, most egyelőre üzemel az 52-esen, ha újra eltűnik nem indítom újra, hanem megpróbálok utánajárni, hogy milyen státuszban van. Más csatornára váltott, lefagyott, stb.
Gondolom a routeros-ben leolvasható lesz (már ha ilyenkor elérhető marad lan-ról) éppen melyik frekin dolgozik.
Jelenleg már a cpu-t is visszavettem 700MHz-ről 500MHz-re.
Olyan ~42fokot mutat hőmérsékletnek és 24V tápfeszt.Nekem van egy olyan érzésem, hogy a routerboard haldoklik, de ne legyen igazam.
Szóval egyelőre várok egy újabb hibáig.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- 8000 mAh-s aksi a Kínában most bemutatott Honor 500-akban
- Xbox Series X|S
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mélynyomó? Nem, kompakt Chieftec ház!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mikrotik routerek
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- ThinkPad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe gar
- Újszerű Sony A7 III, patona markolat, L-plate, 123k expo
- HP Elitebook 735 G6 13 3 FHD Laptop AMD Ryzen 5 Pro 16 GB RAM 512GB SSD 6 hónap garanciával
- Eladó Dune Pro Vision 4K
- LG 43NANO763QA 108 cm / 43 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 128-256SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z790 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 2080Ti 11GB Montech Air 1000 Lite 700W
- LG OLED TV 55CS6LA
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 16GB NZXT H700 Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ekkold