Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- droidic: Gmail + MI: na, mi van bekapcsolva?
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
-
LOGOUT
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacus
őstag
válasz
aclandiae
üzenetére
Egy internetszolgáltatónál, ahol pláne mikrotik alapokon szolgáltatnak egészen biztosan számítanak a papírok, egyéb esetben nem hiszem.
Azonban a tanfolyamok sok sok általános információt is adnak, nem csak mikrotik specifikust, pl MTCNA -t sokan ha elvégeznék, egy csomó kérdés fel sem merülne a fórumon, nem véletlen ez az alapja az összes mikrotik tanfolyamnak. Az MTCINE, MTCRE tanfolyamok elvégzése után pedig szerintem bármelyik internetszolgáltatónál fogsz tudni dolgozni, ott sztem olyan dolgokat ismersz meg, amit egyébként a hétköznapi életben kis, közepes cégeknél már nem fogsz tudni kihasználni (vagy csak egy szűk részét), éppen ezért azt az ismeretet már nehéz is összeszedni a netet olvasgatva.
A papírok egyébként csak 3 évig (vagy 5?) érvényesek, engem rettenetesen zavar, hogy pl nekem is ki kellene csengetni a teljes árat, (nincs lehetőség, csak levizsgázni), pedig egy MTCNA-t ami alap, arra készülni se kellene, hogy levizsgázz....
Az a furcsa helyzet is előállhat, hogy valaki az MTCINE -t 2 évvel később teszi le mint az MTCNA-t, azaz az alap vizsgája 2 éve érvénytelen lesz, míg a másik még 2 évig érvényes..Én pl egyik vizsgámat sem hosszabbítottam meg (a fenti okok miatt), de nem bántam meg a tanfolyamok elvégzését. Az MTCWE pl rengeteget változott az elmúlt 10 évben, de mivel naponta foglalkozom mikrotikkel, nem hiszem, hogy tanfolyam, rákészülés nélkül nem tudnék levizsgázni. Ebből a szempontból a mikrotik papírok fenntartása kifejezetten fájdalmas pénzlehúzás.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Milyen házat vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen processzort vegyek?
- Arc Raiders
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Star Citizen
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 3410 - i3-10110U I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" FHD Touch I HDMI I W10 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5540 - i5-4GEN I 4GB I 240SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Olcsón Google Nest Mini 2nd Gen
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD I W10 I Gari!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3588, 100% Akksi
- Xiaomi 14T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ekkold