- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- E.Kaufmann: Barangoljunk! OpenWRT Wifi Roaming jegyzetkezdemény
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
smjuhasz
csendes tag
válasz
bambano #10253 üzenetére
A megoldásra fókuszáltam, ami jelen esetben nem feltétlenül a dhcp. Egy adott ethernet aljzaton eszközök cseréjénél változó IP volt a feladat, ha jól értelmeztem a kérdést. Itt kliens oldalon a statikus címek használata célravezetőbbnek tűnik
"ok: van két nyomtató, az egyik fontos, a másik nem annyira. ha a fontos nyomtató megadja magát, akkor lekapják, félrerakják, felteszik oda a nemfontos nyomtatót. de az ip címe jelenleg nem változik meg ettől, pedig fel kellene vegye a tartalék nyomtató a fontos nyomtató címét, hogy oda menjen a nyomtatás." A lekapják félrerakják részt eszközcserének értelmeztem
Új hozzászólás Aktív témák
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest