Hirdetés
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Szevam: Csányi Vilmos - Az elveszett ember
- GoodSpeed: Vanda ajándéka - 60 nap SkyShowtime előfizetés
- potyautas: Idővándor
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sonarr és Radarr
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
SpaceJam
aktív tag
Ha normális mikrofont szeretnél, akkor az USB-s (legalábbis ezen a szinten), azon pedig nem lesz állítási lehetőség, mivel digitális. Eleve nem is értem az első pontot. Mi a frász az a "fejhallgató kimenet a mikrofonra"? Lehet, hogy nem ittam még kávét, de nem tudok rájönni.
Stream-hez kell a kar, így vagy Trust GXT 232 Mantis + ez, meg még akadhat 1-2 mikrofon + állvány kombó ennyiért. Mindenféle hangerő állítást pedig billentyűkombinációkkal oldasz meg.
-
SpaceJam
aktív tag
Van valami jó ár/érték arányú, nyilván USB-s mikrofon 5-8 ezer körül?
BaLee: Az bőven jó cucc. Én ezt a kart vettem még hozzá, anélkül elég körülményes a kis szar talpával használni, főleg gaminghez (úgy még zajos is). És ne felejtsd majd el 100%-ra felhúzni az első bedugás után! Mást nem kell állítani rajta.
Hah, most nézem, hogy 9 ezer alatt van a Mantis. Akkor ezzel félig a saját kérdésem is megoldódott... Bár valami kisebb jószágra gondoltam ezalkalommal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Linux kezdőknek
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Yettel topik
- Tizenkét tányérra térne át a Toshiba a HDD-piacon
- Farmerbe öltözik a Redmi Pro Max
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Elektromos autók - motorok
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera 5 zoommal,120 Hz ProMotion,100%
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3431, 94% Akkumulátor
- Kèszleten levő VGA-k! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő