Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaben88
őstag
Ne viccelj, ezért jöttem ide kérdezni. :-)
Viszont közben felmerült még egy igény, ami teljesen összezavart és kezdem eldobni az agyam...
Szeretne szabadban is hangokat felvenni. Most vagy powerbankkal és adapterrel ráköti az iPadra, iPhone-ra pl az M-Audio Uber mic-et vagy lehet egy Tascam féle DR-07X lenne neki a legjobb és akkor kicsit olyan minden egyben megoldást kapna? Vagy létezik, hogy a BOYA BY-PM700SP kap elég tápot egy iPhone-ról is pl? -
gaben88
őstag
A keret legyen mondjuk 50k-60k es igazabol nem nekem kell, hanem a felesegemnek. O akkor hobbibol tematikus ASMR tartalmakat csinalni. Amiket neztem USB-s verziokbol. Fifine K690, M-Audio Uber Mic, BOYA BY-PM700SP, Trust GXT258 vagy a nagyon trendi HyperX Quadcast.
Persze, ha mar lesz egy ilyen a csaladban, lehet en is fogom hobbibol hasznalni neha! :-)Nem tudom jackes verzioban mi johetne szoba, azoknak meg nem neztem utana, csak felmerult bennem, hogy he, hat ennek az alaplapnak egesz jo az audio resze, akkor miert nem hasznalom ki?
-
gaben88
őstag
Lehet hülyeséget kérdezek, de picit elgondolkodtam. Papíron a Gigabyte X570 Aorus Master rev 1.2-s lapomnak elég jó az integrált hangcuccai, stb. Kérdés, egy USB-s mikrofon beépített erősítője, stb jobb minőséget jelentene, mint egy jobb jack mikrofon az alaplapomra kötve?
Illetve, ha USB-s mikrofon, akkor érdemes olyat választani, amelyiken van jack, hogy a monitorozás értelmes legyen, vagy be lehet állítani Windows 10-ben a monitorozást úgy, hogy ne legyen viszhangos?
-
gaben88
őstag
Sziasztok,
BlitzWolf BW-CM2 USB-s mikrofonnal kinek mi a tapasztalata? Illetve ha nem ajánlott, akkor ebben az árban mi a tuti? Eddig a Fifine T669 és a K683A között agyaltam, de véletlen bejött a képbe ez is és mivel szeretem a BlitzWolf termékeket, gondoltam megkérdezem!

Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox tulajok OFF topicja
- Akvarisztika
- Trollok komolyan
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Napelem
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Battlefield 6
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- További aktív témák...
- RTX 4070 ti I Ryzen 5 7600X I 2x16gb ddr5 6000mHz
- LAST MINUTE KARÁCSONY! 2 egyforma i7 GAMER GÉP! Ingyenes SOS kiszállítás (Bp.) !!!
- Asus ROG Zephyrus G16 Intel Core Ultra 9 185H/RTX 4060/16GB DDR5/1TB SSD eladó NÁLAM A LEGOLCSÓBBAN!
- MacBook Pro M1 13 inch 8/512GB magyar bill nálam a legolcsóbban
- Fujitsu 27" B27-8 TE Full HD 1920x1080 hófehér monitor állítható magasság, PIVOT, HDMI számla + gar
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 238 Ciklus - 88% akku - MAGYAR
- Xiaomi 11T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Green-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4169, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Szeretne szabadban is hangokat felvenni. Most vagy powerbankkal és adapterrel ráköti az iPadra, iPhone-ra pl az M-Audio Uber mic-et vagy lehet egy Tascam féle DR-07X lenne neki a legjobb és akkor kicsit olyan minden egyben megoldást kapna? Vagy létezik, hogy a BOYA BY-PM700SP kap elég tápot egy iPhone-ról is pl?