Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Safe Mode az agyban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
Új hozzászólás Aktív témák
-
BitRider
senior tag
válasz
BitRider
üzenetére
Bocs, Trust GXT 232 Mantis-t akartam linkelni, ez sokkal jobb cucc.
-
BitRider
senior tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Ehhez szerintem nem kell kifejezetten konferenciamikrofon, bár biztos segít. Bármilyen USB-s mikrofon jó, azokban adott az előerősítés és nincs jelveszteség, ezért sokkal jobbak, mint a jack-esek. A Trust GXT 212 Mico szerintem elegendő 8 ezer alatt. Omnidirectional, szóval minden irányból használható. Ha nagyon csapkodjátok az asztalt, akkor érdemes venni hozzá egy állványt (AliExpress-ről összevadászható gumis tartóval együtt 10-15 ezer forintból).
Programra meg bármi, ami szimpatikus. Ha nem kell kép, akkor szerintem a Discord az egyik legjobb (kifejezetten a letöltött, asztali verziója). Bár lehet, hogy tud webcamet kezelni már, nem próbáltam ezt.
Ha csináltok egy szobát, akkor ott, a voice channel beállításoknál [kép 1] kicsit feljebb is lehet tolni a hangminőséget, illetve a beállítások / audio részen [kép 2] érdemes manuálisan belőni a zajlecsippentés szintjét, mert úgy nem ugrál a hangerő a túloldalon.

-
BitRider
senior tag
válasz
nightwolf37
üzenetére
Nem telefonra lenne kötve, de az USB-C változat dupla mikfononnal marha jónak tűnik.

Így kicsit elhagyás-biztosabb és ha mégis kellene két személy, akkor pótolhatatlan.
-
BitRider
senior tag
válasz
nightwolf37
üzenetére
Kifejezetten rövidtávú, nem annyira behallós lenne? Egyébként szimpatikus.
Ez akkor hogy is van, rádugom az oldalára, amikor épp nincs használatban?Jelenleg amúgy egy MacBook Air 2015 early van, idén pedig M1 Air-re lesz váltva.
-
BitRider
senior tag
Sziasztok! Csiptethető mikrofont keresnék. Laptop előtt ülve online beszélgetéshez (terápia) kell, napi 8 órai munkához, 10 perces (töltési) szünetekkel.
Eddig a laptop mikrofonja volt használva (MacBookAir), de minden zaj behallatszik a külvilágból, ezen mindenképpen javítani kell.
Milyen bluetooth-os (vagy egyéb) megoldást tudnátok erre javasolni? Keretet nem tudok írni, mivel nem tudom, árban hogyan mozognak ezek.
Új hozzászólás Aktív témák
- PS4 FAT (1216A 12.02 GOLDHEN)
- FÉLÁRON SZINTE ÚJ HP HyperX Cloud Stinger Bolti ár:25k INGYEN FOXPOST
- Bomba ár! Fujitsu Lifebook T936: i5-6G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 640 G2 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- több db DELL P2417 full HD 1920x1080 IPS monitor HDMI - gari + számla
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4096
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASUS ROG Cetra True Wireless Gaming fülhallgató új, garanciával!
- Assassin's Creed Shadows PS5 Játék
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi