- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- koxx: Az e-sport napistenének ajándéka: Lamzu Inca gamer egér
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nuke7
veterán
esetleg a fifine k670B ami kicsit érzékenyebbnek tűnik az adatok alapján ebben az árkategóriában...
-
nuke7
veterán
nincs olyan, ami jól veszi a halkabb hangokat... olyan mikrofon van, amiben van beépített erősítő (mondjuk potival szabályozható) vagy olyan külső hangkártya, fantom táppal és xlr csatival, ami usb-n csatlakozik a géphez - és ahhoz egy XLR-es mikit csatlakoztatsz...
A superlux-ra egy hibás példányon kívül nem volt még panasz. De szerintem hasonló kategóriában bármelyik USB-s mikrofon megfelelő alap dolgokra.
-
nuke7
veterán
ha felhangosítod az asztali mikrofont, a többiek meg fognak őrülni az egér / billentyűzet kattogástól...
bár mondjuk a push-to-talk segíthet ezen.
tessék, itt a superlux 21k-ért.
(de őszintén szólva nem igazán értem, hogy mit keresel és nem tudom, hogy mi az a "piece"...)
-
ribizly
veterán
Én ugyanezzel küzdöttem, de sok problémám adódott az asztali megoldásokkal.
Az asztalra helyezett mikrofon minden zajt (billentyűzet, asztal dobogás, csalódás, egér) összeszed. Ugyanez a baj a kondenzátor mikrofonokkal.
Én végül nyeltem egy nagyot és vettem egy interface-t és dinamikus mikrofont. Ezt ül egy arm-on az arcom közelében és akár suttoghatok is. Szinte csak engem hallani.Vannak ilyen USB-s dinamikus mikrofonok (pl: [link] ), ami ár/érték arányban elég jól teljesítenek.
Ha viszont egyébként zajmentes a környezet, akkor ez is jó: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Windows 11
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Netfone
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Lexus, Toyota topik
- Milyen autót vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- További aktív témák...
- HP Zbook Firefly 15 G8 - i7-1165G7/24GB/512GB-/W15"/W10 Pro/ ÁFÁ-s
- Lenovo ThinkPad P16s AMD Gen2 R5 7540U / 32GB RAM / 1TB SSD / FHD Touch ÁFÁ-s
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB 6GB RAM Dual (A528) Mobiltelefon
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- iKing.Hu - Vivo X200 FE Blue Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely Garancia!
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest