- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
nuke7
veterán
esetleg a fifine k670B ami kicsit érzékenyebbnek tűnik az adatok alapján ebben az árkategóriában...
-
nuke7
veterán
nincs olyan, ami jól veszi a halkabb hangokat... olyan mikrofon van, amiben van beépített erősítő (mondjuk potival szabályozható) vagy olyan külső hangkártya, fantom táppal és xlr csatival, ami usb-n csatlakozik a géphez - és ahhoz egy XLR-es mikit csatlakoztatsz...
A superlux-ra egy hibás példányon kívül nem volt még panasz. De szerintem hasonló kategóriában bármelyik USB-s mikrofon megfelelő alap dolgokra.
-
nuke7
veterán
ha felhangosítod az asztali mikrofont, a többiek meg fognak őrülni az egér / billentyűzet kattogástól...
bár mondjuk a push-to-talk segíthet ezen.
tessék, itt a superlux 21k-ért.
(de őszintén szólva nem igazán értem, hogy mit keresel és nem tudom, hogy mi az a "piece"...)
-
ribizly
veterán
Én ugyanezzel küzdöttem, de sok problémám adódott az asztali megoldásokkal.
Az asztalra helyezett mikrofon minden zajt (billentyűzet, asztal dobogás, csalódás, egér) összeszed. Ugyanez a baj a kondenzátor mikrofonokkal.
Én végül nyeltem egy nagyot és vettem egy interface-t és dinamikus mikrofont. Ezt ül egy arm-on az arcom közelében és akár suttoghatok is. Szinte csak engem hallani.Vannak ilyen USB-s dinamikus mikrofonok (pl: [link] ), ami ár/érték arányban elég jól teljesítenek.
Ha viszont egyébként zajmentes a környezet, akkor ez is jó: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Huawei P40 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3187, 96% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VS228DE FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest