- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- bambano: Bambanő háza tája
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsiráfnyál
aktív tag
Az létezik, hogy esetleg hibás maga a mikrofon ?
A [leírása] szerint "Közvetlenül mobiltelefonra köthető", így hát rádugtam a telefonomra, de kb ugyanarra az eredményre jutottam ott is, halk sistergést / zajt tudtam vele rögzíteni, és csak nagyon minimálisan, alig hallhatóan hallatszik ha beszélek bele.
Sőt, van egy másik sima TRRS headset-em (egy régi Xiaomi Piston 2 IEM, amin van mikrofon), rádugtam azt ugyanarra a mobiltelefonra, és az tökéletesen rögzít mindent.
Összefoglalva :
- Mobiltelefonról ez a mikrofon nem működik, míg egy másik igen.
- A PC-s interface-en ez a mikrofon nem működik, míg ugyanazzal a kábelezéssel egy másik igen.Ezek alapján gyanús, hogy egyszerűen hibás lehet a mikrofon, vagy én használom valahogy rosszul ?
-
Zsiráfnyál
aktív tag
Hát nem kevés, az biztos.
Próbáltam a fejhallgatóm kábelével, ami hasonló TRRS -> 2x TRS, de azzal sem akart működni (a fejhallgatóm mikrofonja működik azzal, kipróbáltam).
Elméletben működnie kéne a fenti kombinációnak, vagy itt valamelyik kábel / átalakító, esetleg maga a mikrofon lehet hibás ? Ütközik esetleg két összetevő, vagy önmagában lehet hibás valamelyik ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Horgász topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autós topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Elektromos cigaretta 🔞
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Eredeti Lenovo külső akkumulátor eladó: T470 / T480 / T570 / T580 / L470 / L480 / L570 / L580 / P51s
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest