Hirdetés
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? Igen, gyere, mutatom, hogy hol...
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: KLINTHOLM 3 fiókos fekete, acél, zárható kiegészítő elem
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Őskoczka
Új hozzászólás Aktív témák
-
Katsu
aktív tag
Sziasztok,
Szeretnék egy mikrofont vásárolni Discordhoz és Gaminghez. Nincs szükségem stúdió minőségre, annyi az elvárásom, hogy tiszta legyen a hangom. A nappaliban fogom használni.
Hyperx SoloCast, SuperLux e205 és egy olcsó Yenkee 1040est találtam az elvárásaimnak megfelelőnek. Jah igen, szeretném, ha a klaviatúra nem hallatszana be a mikrofonba játék közben.
Illetve jó lenne, ha a mikrofonba tudnám a fejhallgatót dugni és nem a gépbe. De mivel ez kényelmi funkció lenne nekem, így nem kizáró ok, ha az eszköz ezt nem tudja.
Szóval örülnék, ha valahogy a 3 eszköz közül ajánlanátok 1-et, de ha van jobb, akkor más mikrofont is szívesen veszek. Az ár maximum 20k legyen.Illetve erősítsétek meg, de jól értem, hogy a mikrofonokon található jack csatlakozó, az ugyanúgy továbbít minden hangot a számítógép felől, mintha a gépbe dugták volna?
Előre is köszönöm a segítségeteket.
Üdv: Attila
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 3 DB Levovo ThinkPad T450 hibás noti
- LG 55QNED86T3A / QNED / 55" - 139 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Tamron SP 150-600mm f/5-6.3 Di VC USD G2 ( Nikon ) Camo Edition
- HP DesignJet T525 24" (A1) nagyformátumú plotter állvánnyal, újszerű állapotban, Wi-Fi-s
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3286, 100% Akksi
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i7-10510U I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest