- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Rap, Hip-hop 90'
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Katsu
aktív tag
Sziasztok,
Szeretnék egy mikrofont vásárolni Discordhoz és Gaminghez. Nincs szükségem stúdió minőségre, annyi az elvárásom, hogy tiszta legyen a hangom. A nappaliban fogom használni.
Hyperx SoloCast, SuperLux e205 és egy olcsó Yenkee 1040est találtam az elvárásaimnak megfelelőnek. Jah igen, szeretném, ha a klaviatúra nem hallatszana be a mikrofonba játék közben.
Illetve jó lenne, ha a mikrofonba tudnám a fejhallgatót dugni és nem a gépbe. De mivel ez kényelmi funkció lenne nekem, így nem kizáró ok, ha az eszköz ezt nem tudja.
Szóval örülnék, ha valahogy a 3 eszköz közül ajánlanátok 1-et, de ha van jobb, akkor más mikrofont is szívesen veszek. Az ár maximum 20k legyen.Illetve erősítsétek meg, de jól értem, hogy a mikrofonokon található jack csatlakozó, az ugyanúgy továbbít minden hangot a számítógép felől, mintha a gépbe dugták volna?
Előre is köszönöm a segítségeteket.
Üdv: Attila
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- World of Tanks - MMO
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Hobby elektronika
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Fogyjunk le!
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- PlayStation 5
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Subaru topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Update 06.17. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus Rog Strix G16
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest