Hirdetés

Aktív témák

• Sipi

addikt

válasz rog #56 üzenetére

Cikizz csak nyugodtan, nem sértődöm meg. Úgy vettem észre, egyébként is elég ellenségesen állsz hozzám.

Nem tudom, próbáltál-e már szervert üzemeltetni. És ha igen, kizárólag a Windows beépített súgójával?!? Az nem alkalmas erre, mint már valaki leírta, gyakorlatilag csak az ablakokban megjelenő szövegek vannak benne felsorolva. Vagy Exchange-szerver üzemeltetése súgóval?

Egy másik helyen már leírtam, nagyon sok esetben megtaláltam a megoldást. (Sokban pedig nem.) De ehhez a Technet kellett, nem a beépített doksik, amit kapok az oprendszerhez.
    Munkám miatt elég sok beépített doksit szoktam látni, és sokszor kellene is. És a Windows-komponensek, programok (mmc, SharePoint Services, ésatöbbi) legnagyobb részéhez nincs olyan súgó, amit érdemben fel tudtam volna használni a telepítés/kezdeti beállítás során.

''Fos''-nak azért írtam, mert a topik címe ez, ha megnézed, láthatod, hogy (többnyire) idézőjelbe tettem a szót. Egyébként nem tartom annyira ''fos''-nak. Hibái vannak, sokszor tervezésileg is rossz. Ha más logikát követnének, sokkal jobb lenne. Akinek jó, használja. Akinek kell, használja. Ámen.

Jó, majd ezentúl leírom. :) Sőt, ha kell, a teljes SQL-adatbázis dumpját is bemásolom ide. :D

Sipi

Aktív témák