Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
Aktív témák
-
yerico
senior tag
Támogatlak. Mikor itt a topicokban olyat írok, hogy nem kérdezni kell, hanem megnézni a helpben, akkor én vagyok a bunkó, aki csak kötözködni akar. Pedig a probléma kb fél perc kereséssel megoldható a help alapján (lsd. hol lehet kikapcsolni ezt és ezt...). Érdekes módon szinte minden JÓL le van írva az MS helpekben, legyen az oprendszer, felhasználói szoftver vagy fejlesztőrendszer. Az ilyenek nem is 1.0-ás userek, hanem még béta verziós lámaképzősök.
Annyira nem vészesen instabil, pl. a legutolsó NT4.0-ás rendszerem 3 évig élt, mikor is lecseréltem most XP-re (megvettem :) ). Nekem tetszik. Igaz, azonnal kikapcsoltam minden csicsát, és a funkciók 80 %-át soha a büdös életben nem fogom használni, de nem szálldos el naponta, tudok rajta programozni, játszani, filmet nézni, mindent, amit akarok. Természetesen nem hibátlan, én is szoktam anyázni néha, de egyre kevesebbet az újabb verziókkal. Vannak tipikus hibái, amiket nem lehet megmagyarázni, de kiismerhetőek.
Aktív témák
- DUNE médialejátszók topicja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- BestBuy topik
- Házimozi belépő szinten
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Kerékpárosok, bringások ide!
- LG LCD és LED TV-k
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
- Nothing Phone 1 (8GB/128GB, dual sim, független) + Nothing tok + Nothing bontatlan fólia
- LIAN LI Hydroshift II LCD-C 360CL - használt, garancia: iPon 2027.10.29-ig
- 2 monitor + dual kar csomagban (LG 25UM58-P ultrawide + BenQ XL2411T 144Hz) hibátlan
- Eladó újszerű iphone 11 Pro Max 64Gb
- Fuvarozást-költöztetést-lomtalanítást-szállítást, vállalunk! ORSZÁGSZERTE!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4237,100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD RX 580 4GB Zalman T3 Plus 400W
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest