Hirdetés
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
Aktív témák
-
yerico
senior tag
Támogatlak. Mikor itt a topicokban olyat írok, hogy nem kérdezni kell, hanem megnézni a helpben, akkor én vagyok a bunkó, aki csak kötözködni akar. Pedig a probléma kb fél perc kereséssel megoldható a help alapján (lsd. hol lehet kikapcsolni ezt és ezt...). Érdekes módon szinte minden JÓL le van írva az MS helpekben, legyen az oprendszer, felhasználói szoftver vagy fejlesztőrendszer. Az ilyenek nem is 1.0-ás userek, hanem még béta verziós lámaképzősök.
Annyira nem vészesen instabil, pl. a legutolsó NT4.0-ás rendszerem 3 évig élt, mikor is lecseréltem most XP-re (megvettem :) ). Nekem tetszik. Igaz, azonnal kikapcsoltam minden csicsát, és a funkciók 80 %-át soha a büdös életben nem fogom használni, de nem szálldos el naponta, tudok rajta programozni, játszani, filmet nézni, mindent, amit akarok. Természetesen nem hibátlan, én is szoktam anyázni néha, de egyre kevesebbet az újabb verziókkal. Vannak tipikus hibái, amiket nem lehet megmagyarázni, de kiismerhetőek.
Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Indulhat a mélytengeri rettegés, premier előzetesen a Cthulhu: The Cosmic Abyss
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- 240 Hz-es QD-OLED monitor jött az Alienware-től az árérzékenyebbek számára
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Óvodások homokozója
- Nintendo Switch 2
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Kingston A2000 250GB NVMe SSD
- GIGABYTE RX 6800 XT 16GB GDDR6 GAMING OC - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 500GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R7 5700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- ÚJ/BONTATLAN Microsoft Surface Laptop 7 ULTRA 7 32GB 1TB
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt RTX 4060 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Rog C VIII / R9 3950X / RTX 3080 / 1TB SSD / 32GB
- Csak 1 db! 27% Áfás, Új Mac Studio M2 Ultra 24/60 mag, 64GB RAM, 1TB SSD
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest