Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Kalandor: Habemus papam
- Pajac: Átlátszó fém
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-=RelakS=-
veterán
válasz
mephi666 #62466 üzenetére
A záróvonalon lévő nyomokat elnézve szerintem van értelme.
De pl azt is el tudom képzelni, hogy egy kamion nem tud a sávjában maradni, ha itt akar elfordulni, és ezért elsőbbséget kell neki adni.
Tudom, két sáv, férjen már el, de a nyomok alapján nem minden/mindenki tud/akar elférni.Reggie0
Most, hogy így mondod, ott a busz valószínűleg tényleg megy majd tökön-paszulyon át, mert ott van hirtelen a megállója. -
Reggie0
félisten
válasz
mephi666 #62466 üzenetére
Mint altalaban minden felhajtos elsobbsegadas tablanak. Ha a masik savbol erkezo a zarojel utan at akar menni a kulsobe, akkor annak elsobbseget kell adni.
Pl. ezaltal van a busz elsobbsege a megalloba eljutas soran.
Amugy ezt nagyon sokan nem tudjak es azt hiszik, hogy ha a kanyarodo a kulso savba erkezik, akkor az ott zold lampa, mehet egyenesen, holott a sajat savja ellenere elsobbsege lehet a belso/kozepso savbol erkezonek vele szemben, ha ki van rakva a macisajt.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- DOOM - The Dark Ages
- Milyen egeret válasszak?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Starlink
- Robotporszívók
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 8600K 16GB DDR4 960 GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest