Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
-
veterán
Megírtam, hogy az enyém gagyi is, kínai is, olcsó is, de működik és veszélytelen
Azért tettem be linket is, hogy aki biztonságos, mobiltöltőről is üzemeltethető cuccot akar venni, az találjon lehetőséget.
Ha úgy látod, hogy lealacsonyító az a feltételezésem, hogy a PH! tagok nincsenek tisztában az egybeépített kapcsolóüzemű tápot tartalmazó kínai LED driverek 230 V-ról történő használatának veszélyeivel, akkor elnézést kérek az érintettektől
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
veterán
A cikk témája az olcsó kínai termékek általánosított leszólása, amit a kommentelők egymásra licitálva erősítettek meg
Nekem semmi más célom sem volt a beszólásommal, mint hogy felhívjam a figyelmet arra, hogy vannak olcsón is nem gagyi és nálunk sem életveszélyes kínai termékek.
A PH! tagoktól elvárható (lenne ) némi tájékozottság a témában. Az ilyen hálózatról működő LED sorok driverei úgy vannak kialakítva, hogy 100-230 voltról és 50/60 Hz-ről is működjenek. Ami pedig 100 volton még talán biztonságos, az 230 volton már tutira életveszélyes.
Szóval szerintem nem az a baj, hogy ilyet árulnak a kínaiak, hanem az, hogy ilyet megvesznek Európában az emberek (mert amíg veréb van, addig lószar is van). Ha mindenki számára világos lenne, hogy ilyet nem veszünk, akkor rövidesen nem is árulnának ilyet.
Ehhez képest a kommentelők sorra hozzák a példákat, hogy az övék még rosszabb is annál, mint amit a cikk írója mutatott
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
Szerintem ezek valami alapértelmezett nextnextnext módon vannak megírva aztán csá. Kétlem, hogy mind adattolvaj lenne, de ettől még idegesítő. Az embernek kell egy második telefont tartania amin nincs semmi és arra telepíteni az ilyen vackokat. Én már kerülök is ki mindent amin rajta van a BT vagy a Wifi logó.
Ha nem akarja a porszívó használati utasítása, hogy lábbal nyomjam le a vezeték feltekerő gombot, miért tervezik úgy lábbal legyen kényelmes használni?
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI B550 GAMING GEN3 AM4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- GIGABYTE B650 UD AX WiFi AM5 DDR5 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! Asus ProArt OC RTX 4070 OC 12GB GDDR6X videokártya 3 év garancia 27% áfa
- Samsung LS27BM500EUXEN 27" Smart Monitor eladó (bontatlan)
- Asus ROG Strix G513RM G513RM Gamer Laptop RTX 3060, Rysen 7 DDR5 16GB
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest