Hirdetés
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
Aktív témák
-
steveetm
őstag
válasz
p a s s e r #533 üzenetére
nem bunkóztam, márha ezt nekem címezted...válasz gombot használhatád, kicsit követhetőbb lenne hogy most mi van.
nem gond hogy szóltál, szólhat más is.
erről most egyébként az jutott eszembe, hogy vki kimegy egy zsúfolt tér közelébe és elkezd ordíbálni hogy pedofil vagyok pedofil vagyok. Sztem az ő őszinteségét sem díjaznák.
Bár nem teljesen egy kategória, de a véleményem az hogy aki beszívva vezet az felelőtlen stb most képzelj ide sok sablon szöveget, hagy ne díjazzam már.
Üdv.: steveetm -
steveetm
őstag
válasz
p a s s e r #528 üzenetére
mármint szted az érv hogy te x évig vezettél beszívva(?), és nem történt semmi?
sztem:
1: Ha be voltált szívva x évig mákod volt hogy mindenki ki tudott kerülni/nem jött senki azon a 30-40 kmen.
2: Nem voltál beszívva
Egyik sem győz meg hogy beszívva kocsi közelébe merészkedhetnék.
Üdv.: steveetm -
rog
addikt
válasz
p a s s e r #519 üzenetére
kész szerencs, mert akkor nekem se kell leírnom a véleményemet rólad
-
Mosqu!to
addikt
válasz
p a s s e r #433 üzenetére
zenészekről én is tudom, van akit ismerek
tanárok... hát nálunk a régi sulimban speciel 2 tanár volt aki tépett(legalábbis én tudtam róla), az egyiket egyszer jól ki is röhögtük órán amikor kicsusszant az ingje zsebéből az OCB papír...
a főiskolán meg aztán már tényleg rengetegen vannak. bátyám most jár egy bizonyos főiskolára, és ott mindenkivel le lehet ülni egy kis zöld társaságában, dumálni, röhögcsélni...
meg van még valami, ami döbbentő lehet, nemtom írtam e már:
most ismerkedtünk meg a szigeten pár rendőrcsajjal, akik ugyan civilben voltak, de ettől függetlenül megdöbbentő, hogy velünk toltak -
DonLeo
senior tag
válasz
Attól még, hogy többdiplomás, vagy ismert ember attól még nem minden helyes és követendő amit csinál! (Na és akkor a politikusokról inkább ne is beszéljünk...
)
-
Integra
titán
válasz
p a s s e r #448 üzenetére
no problem
megvannak a saját tapasztalataim cucc ügyben, bár már rég nem nyúlok semmihez (már amiket alkalmisként használtam).
ha megkérdik én csak annyit mondok, hogy szerintem cannabist lehet ésszel, már aki akarja, de speed, ex, felpancsolt koksz és lsd, e-por és még van pár ilyen, ezeket torony magasan elkell utasítani, mert csak az ember agyát basszák szét és szószerint elhülyül, elbutítja az embert.
én személy szerint nem komálom a zöldet mert fáradt leszek és belassulok tőle, a kokaint meg a másik véglet, azt sem, mert annyit meg nem ér meg....
utána meg csak kiürült vagy és szívnád fel a következő csíkot, mert az örömhormonokat pillanatok alatt felhasználja és csak nagy üres kongó fekete lyuk marad, akár napokra.
kell a francnak ez.
de a békepipa ellen soha sincsen kiffogásom, absz legalizálnám. -
Integra
titán
válasz
amúgy a zöld csak a jéghegy csúcsa ilyen körökben, az igazi sztár a kokain. mindig is ez volt és mindig is ez lesz....
-
Integra
titán
válasz
már megboscáss, de ki akar itt kit felgyújtani????
jó lenne ha név szerint neveznéd meg akiről ezt gondolod, mert azt hiszem többen vagyunk akiket ez elég felháborít..... -
válasz
p a s s e r #9 üzenetére
''és sokan muszályból kezdenek árulni.''
Ja persze és a végén még a fűárusokat kell sajnálnunk, mi? -
klepto
addikt
válasz
p a s s e r #9 üzenetére
Ha nem hiszed, akkor néz szét jobban!
Te döntöd el, hogy mivel mérgezed magad, ez eddig ok! De én akkor sem fogok gazdagítani senkit! Menjen el normális melóhelyre dolgozni, és ne a drogból akarjon palotát venni Budán. Egyébként aki meg arra költi a fizuját, az megérdemli... Ez olyan, mint az örömlány kérdés. Én majd 1 hete dolgozok azért a pénzért, amit egy kurva, egy óra alatt bekaszál. És még ők sírnak, meg szakszervezet, meg stb. Hát a jó ... anyucikájuknak hisztizzenek! Aki még soha nem dolgozott meg a pénzért, az megbecsülni sem fogja azt. Álltalában az ilyenek járnak örömlányokhoz, az ilyenek füveznek, stb. Egyébként minnél magasabb iskolai végzettsége van valakinek, annál kevésbé merül fel benne a drog, és a prostik utáni vágy. Sajnos ez az élet sok területén is igaz. Egy értelmiségi sokkal kevesebbet iszik, mint egy 8 elemit végzett segédmunkás, és még sorolhatnám tovább, de minekAki a drog mellett harcol, az vagy abból él, vagy hülye. Az egész bandát lesittelném, mind a terjesztőket, mind a fogyasztókat! Én az Mszp-re szavaztam, de a Fidesz-nek is voltak jó törvényik, többek között a drog törvény szigorítása is...
Aktív témák
- Ukrajnai háború
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Diablo IV
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- ZIDOO médialejátszók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone-t használók OFF topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- AKCIÓ! Dell Alienware AW2721D 27 QHD 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Apple Pencil 2.gen, Új, Dobozával 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest