- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
Aktív témák
-
faster
nagyúr
válasz
qpakcovboy #95 üzenetére
Akinek baj van a lelkével, az úgyis rászokik valami sz*rra, mindegy, hogy fűvel indít, vagy szilvapálinkával.
-
_Hunter_
őstag
Asszem most már meg lehetne kérdezni a topic nyitótól, hogy mért akar füvet szívni?
-
Sick Boy
őstag
füvet szíííni fasság szvsz de ez magánvélemény...
[Szerkesztve] -
qpakcovboy
őstag
A fű minőségétől nagyon függ, hogy mennyire halózol a szar fűtöl csak befordulsz, gondolkozol beszélgetsz, megnyugszol, a komolyabbtól eltorzulsz, kifordúlsz magadból iszonyatosakat kacagsz, fantáziálsz, ha pedig besokalsz akkor jön a pánik, rosszul lét, hányás, és bealszol.
Tudni kell azt is, hogy THC túladagolásba még nem halt meg senki, ellenben alkoholfogyasztásban igen, szerintem az alkohol több áldozatot is szed és legalább annyira káros! -
faster
nagyúr
Szóval, hogy a topikindító kérdésre válaszoljak, szívhatsz füvet, de csak mértékkel, és vigyázz a rendőrökkel.
-
rog
addikt
mivel a saját tapasztalatom nem mérvadó, idézek másoktól:
Bővebben: link
''Minél melegebb éghajlat alatt nõ, annál nagyobb a THC /tetrahidrokannabinol/ tartalom. Ez az anyag felelõs a marihuána hallucinogén hatásáért.''
Bővebben: link
''Nagyobb dózisú THC, nemcsak víziót és hallucinációt válthat ki, hanem kifejezett paranoid-reakciókat is. A feszültségérzet pánikká fokozódhat, igen gyakran azzal az érzettel társulva, hogy a gyógyszerhatás soha nem fog véget érni.''
[Lhttp://www.fortunecity.com/tinpan/bassey/0/fu.html[/L]
A THC-t ál-pszichedelikumnak is szokták nevezni, mivel nagy mennyiségben tipikus hallucinogén reakciókat
mutat.
attól hogy nem halucinogénok közé tartozik, még lehet tőle halucinálni. -
Kain
senior tag
Agressziv füvest láttam már,de olyat aki a fűtől lett agressziv nem....
-
Sick Boy
őstag
''ne szívjál füvet, mert olyan leszel, mint én...
ne szívjál füvet, mert elvisz a rendőrség!
ne szívjál füvet, szívjál inkább f***t!''
By: Rózsaszín pitbull a teljesség igénye nélkül... -
delta9
senior tag
hallucináció - kimutatható inger nélkül keletkező látási, szaglási, tapintási érzet; a hallucináló személy számára valóságosnak tűnő élmény.
Drogcsoportok
ópiátok (heroin, ópium, máktea, morfium)
kender-származékok (fû, hasis, hasisolaj)
pszichostimulánsok (speed, extasy, kokain, crack)
hallucinogének (LSD, meszkalin, pszilocibin, angyalpor, légyölõ galóca)
stimulánsok (nikotin, koffein, teobromin)
depresszánsok (alkohol, nyugtatók, altatók)
oldószerek és egyéb inhalált anyagok (higító, öngyújtógáz, habszifonpatron, rush/popper)
Hallucinogének
ide tartoznak: LSD (acid), légyölõ galóca, trombitavirág, csattanó maszlag, szerecsendió, anyarozs (rozskalászon élõsködõ gomba), pszilocibin (varázsgomba), peyotl kaktusz (meszkalin), angyalpor (PCP, lónyugtató?), ketamin.
a kender-származékokkal kapcsolatban ugyan megjegyzi ''ritkán elõfordulnak kisebb hallucinációk, akaratlan mozgások.'' de semmiképp sem sorolja a hallucinogének közé.
kérdezősködtem még egy kicsit. -
qpakcovboy
őstag
Szerintem tudnál annyi füvet szívni, hogy dolgokat benézzél. Ha valaki sokat szív az az első, hogy bepánikol, nem valami kellem érzés, ha gyenge az idegrendszered akkor eléggé meg tudsz ilyedni, hogy abbahagyd ezt a szart... Ismerek pár embert akik így megilyedtek (azóta nem is szívtak)
-
qpakcovboy
őstag
Egyáltalán próbáltátok már? Nehéz véleményt mondani olyan dolgokról amit nem ismernek. Mellesleg a sport is drága és a számító gép is.
-
delta9
senior tag
nagyon sok 'füvessel' találkoztam már, amikor fogyasztottak. egyikük sem volt soha agresszív... mellesleg a Kábítószerügyi Egyeztető Fórum szerint sem vált ki agressziót, akkor sem, ha sokat szív valaki, sőt, épp ellenkezőleg a 'túladagolás' tipikus jellemzői többek között a 'bepánikolás', 'pánik szerű félelem', stb de semmi képpen nem az agresszív roham.
-
rog
addikt
mindenre lehet példát találni:
egyszer a saját lakásomban támadott rám egy közeli hozzátartozóm mert meg volt győződve róla, hogy gondolatolvasó vagyok és az életére török. ( lehet hogy csak azért irogatok még mindig ide, mert ketten voltunk egy ellen.)
azon gondolkodom épp: milyen vicces dolog, hogy az egy érv lehet a fű mellett, hogy van nála más károsabb drog is -
twollah
nagyúr
Azert ne szivj, mert teljesen lelassulsz tole, es ez a szivas utani idoszakra is ki fog hatni.
Van jo par ismerosom aki rendszeresen fuvezett, es elegge le voltak (vannak) lassulva agyilag emiatt. -
Kain
senior tag
Ha én pl részeg haverokkal császkálok,attól van a legnagyobb para,h nehogy valami agressziv balhé legyen.Ha a ''cigisekkel'',akkor max a buszt várjuk hiába a zebránál,mert kicsit flasheltek a srácok...
-
Integra
titán
tudom hogy jó
sőt a grillezés, a spangli a sör és a csaj együtt még jobb
de én leszoktam a mimimális fűről is és teljesen hidegen hagy.
egyébként kérdezd meg a barátnődet szex után, ha lenyeli milyen íze volt...
én is meglepődtem mikor mondta a barátnőm hogy más íze van mikor szívtam előtte levő napokon vagy pedig nem... a füves ízért nem rajong, a tisztáért viszont megőrül a kis torkos -
rog
addikt
''de ha szívsz hülye leszel és agresszív főleg ha sokat... ha valaki túl sokat iszik elalszik... melyik a rosszabb ???''
ezt így is írhattad volna.
jó persze a szereotípiák ezek, hogy a részeg ember agresszív a beszívott meg a sarokban ücsörög és mosolyog.
a valóságban gyakran előfordul a fordítottja is mindkettőnek... -
mspike
tag
Srácok én nem támogatok egyetlen drogot se... de érdemes összehasonlítani egy füvest és egy alkoholistát
Aki mindkettővel találkozott az tudja miről van szó. Másik pedig hogy Delta9-re érdemes oda figyelni mert kicsivel többet ért az egészből mint egyesek.
))) Na mind1 de miért ne szívj ? Mert nálunk még nem legális... de ha iszol hülye leszel és agresszív főleg ha sokat... ha valaki túl sokat szív elalszik... melyik a rosszabb ???
-
Kain
senior tag
supRshine és Integra: A kettő együtt is naon jó!
-
Integra
titán
szerintem azzal sok baj nincsen, ha valaki alkalmi füves, vagyis hétvégéken elszívogat haverokkal egy két spanglit. beszélgetnek söröznek kirándulnak vagy grilleznek és jól érzik magukat.
én is ezt csináltam ritkán. semmi rosszt nem látok ebben.
viszont nem ér ennyit az egész, legalábbis szerintem.
én miután a minimális alkalmi dohányzásról is leszoktam, a fű pláne nem jön be, igaz nekem soha nem is jött be, belassulok tőle meg bealszom. de ez típus kérdése.
én is azt mondom hogy inkább egy hideg paulaner mint egy szar ízű spangli -
rog
addikt
válasz
supRshine #56 üzenetére
dehogy nem káros... akármilyen forró füstöt szívsz be az káros. így ez is.
de igazad is van. hiszen általánosan ki lehet jelenteni, hogy nem káros, mert szerintem még sose regisztráltak olyat, hogy valaki azért halt meg rákban mert sokat füvezett
én személy szerint egyikkel sem értek egyet, se azzal, hogy halálos veszélyként állítják be a füvezést, és a füveseket úgy tekintik mint a társadalom mocskát, vagy potenciális bűnözőket.
és azzal se hogy a füvezők elbagatelizálják a füvezést. és azt hazudják másoknak és saját magunknak hogy semmilyen káros hatása sincs. meg hogy nem lehet függővé válni, és ilyenek.
szerintem az igazság valahol félúton van a két szélsőség között.. -
supRshine
csendes tag
Azért arra kíváncsi lennék hogy a sok hozzászóló közül ki próbálta már ki akár egyszer is a füvet...
Mellesleg 2 eset lehetséges: 1. Állandó jelleggel történő füvezés (na az már ténleg hüleség, drága, felesleges). 2. Néha-néha (alkalomadtán szerintem absszolút nem vészes a dolog).
Arról nem is beszélve, hogy nem káros. Honnan vettétek ezt a marhaságot? Van olyan betegség, amire pl. kifejezetten jó a marihuána... A dohányzás, na az a káros! Ennek ahhoz az ég világon semmi köze, csak ugyan úgy cigipapírban van a cucc. Ennyi.
Bővebben: link -
eddie303
őstag
Re #1.
Hülye kérdés, nulla pont.
Azért ne szívj, hogy még egészséges maradhass. -
Zordkaszás
senior tag
Csatlakozom!
Inkább egy pohár sör mint kóla
Nem vagyok rendszeres füvező, de a füveseket valahogy sose tudtam az ''igazi'' drogosok közé sorolni. Inkább csak olyan helyre mint a dohányosokat akik csak egy-egy partyn gyújtanak rá és akkor is csak kérnek valakítől pár szálat. Lehet ezt is mértékkel csinálni, mint ahogy aki megiszik egy-két pohár bort este az sem alkoholista.
Mondjuk aki elindul a lejtőn (legyen az drog vagy a gyógyszeripar) azt nehéz megállítani. -
válasz
gromble_ziz #4 üzenetére
hát ja adtak inkább előadást a suli utolsó napján. lol
-
Cardinella
aktív tag
''Akárhogy is nézzük, szerintem...''
Igen, jól fogalmaztál: szerinted..., csak ezzel a nézettel egyetlen egészségüggyel komolyan valaha is foglalkozó ember nem ért egyet; még ha utálja is a gyógyszergyárak marketingtevékenységét...
(Gondolom a tüdőgyulladástól kezdve a magasvérnyomásig mindenre jó a fű, vicceljél már...)
Aktív témák
Hirdetés
- Sorozatok
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nők, nőügyek (18+)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Filmgyűjtés
- Milyen okostelefont vegyek?
- BestBuy topik
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- JBL PartyBox 200 használt bluetooth hangfal! Erőteljes hangzás!
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 64/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/256 FHD IRIS Xe
- AKCIÓ! ASUS ROG THOR 1000W Platinum II tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 16TB 0 nap Seagate Exos X16 Enterprise HDD több db.
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest