Hirdetés
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Intelligencs: Karrierváltás - Első rész
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- talmida: My Art II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Celica
csendes tag
Így van, a probléma megoldódott, az fdisket kell elindítani, de akkor nem értem előbb még az se futott. KÖszi
-
Celica
csendes tag
nálad hogy van?

-
Celica
csendes tag
igen, Hard Disk 1-nek van hozzárendelve, ami 120 gigás NTFS partíción van és 3 giga. A telepítő elindul , megkérdezi, hogy cd support legyen-e, erre én igen, utána, betölti a drivereket és leáll, mondva, hogy nincs fat32 part. Ha csinálok külön fat32-es partíciót mondjuk a Partition Magic-el, akkor arra tegyem a VHD-t?
-
Celica
csendes tag
Sajna nem tudom hogy kell partíciót csinálni a VPC-nek. Win 98-at akarom feltenni, létrehoztam egy 3 gigás virtual hard drive-ot, de amikor elindul CD-ről a telepítés, akkor kiírja, hogy a c:-n nem talál partíciót. Csinálnom kell külön egy kisebb partíciót fat32-ben a vinyón?
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- DELL Latitude 3380,13.3",HD,i3-6006U,8GB DDR4,128GB SSD,WIN10
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3920
- Dell Optiplex 3050 SFF,i3-6100,8GB DDR4,256GB SSD, WIN11
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- AKCIÓ! Apple MacBook Air 15 M4 32GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest