Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
dr.dre bike
csendes tag
Megoldódott. Még azon a hétvégén találtam valakit akinek 4ese van és tudott kölcsönözni töltőt. Az volt a gond persze. Hardveraprón találtam töltőt is egész jó áron. Még ígyis megérte a vétel. Elérhető volt az eladó is, nem reklamáltam adtam már el énis cuccot úgy, h pont akkor szart be rajta valami. Főleg az utángyártott cuccokban nem lehet megbízni.
De köszi a segítséget. Azóta jó kapcsolatot ápolok a kicsikével
-
dr.dre bike
csendes tag
Sziasztok.
Segítségre lenne szükségem, győri vagyok és most vásároltam egy surface 3pro gépet használtan, a hozzá kapott utángyártott töltő jelenleg nem tölti az eszközt, egy próba erejéig Győrben valaki valahol tudna adni egy töltőt? Ha veszi a töltést természetesen veszek hozzá töltőt.
Esetleg a gyári állapotba hozásnak lehet ehhez bármi köze? A gyári support tippjein túl vagyok azok nem segítettek.A segítséget előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Akciókamerák
- Duplázik a NAND is: a Samsung 100%-os áremelésben gondolkodik
- Napelem
- Highguard
- Futás, futópályák
- Elektromos autók - motorok
- Formula-1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 10700 / 32GB DDR4 / RX 6700XT 12GB / 512 SSD + 1TB HDD
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Meta Quest 2 Virtuális valóság szemüveg! 128GB
- Apple iPhone 12 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs