- A nagy Triple Channel Tesz: Hogyan lett egy hibás 24GB-os Kitből 1 "Tökéletes"
- XIAOMI Smart Air Purifier 4 Compact EU - légtisztító újabb okoseszköz a lakásban
- Optikai szál nem kell félnetek jó lesz, avagy a damil alapú hálózat
- A PC-m több mint 1 évtizedes története - AMD FX OC, 64GB RAM, ipari SSD - 1.rész
- Agglegénykonyha 15 – Néhány tavaszias recept
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Legolcsóbb "x99" gép építése. (folyamatban)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: MárkaLánc
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MasterDeeJay: Low budget (50.000 forint) light gémer gép összerakása
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
danilla
őstag
Nem csináltam meg az "optimalizáló" lépéseket (gondolom a defender kilövésére gondolsz, stb). De úgy vélem nem is volt rá szükségem, és félre ne értsd, nem azért írom, hogy gyorsabb a vivotab, mert lassú volt a surface. Nekem a surface sebessége untig elég volt.
A kickstand meg hiányzoni fog

pzstm: 1st gen Surface volt, igen.
-
danilla
őstag
- gyorsabb a note 8 mint a surface. A "régebbi" atommal (vivotab smart) pariban van a surface rt, de az új atom gyorsabb nála, nem fényévekkel, de érezhetően.
- a wacom stylus olykor nagyon megkönnyíti a netezést, főleg ha egy olyan honlapra tévedek ami nincs felkészítve az érintőképernyős használatra.
- 3db 10 colos tablet után azt mondom, hogy jobb számomra a 8 col, sokkal könyebb használhatóságot eredményez.- a surface egyedi töltőcsatlakozójának hála pikk pakk fel tudtam tölteni, még használat közben is, (értelemszerűen) viszont a note 8-on micro usb-s töltés dög lassú
- nagyon hiányzik a kickstand
Rövden tömören, ennyi. Várom a Surface Mini-t
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
danilla
őstag
-
danilla
őstag
Egy Vivotabról váltottam surface-re, most pedig egy vivotabra váltok a surface-ről

Szerettem volna kipróbálni egy 7-8 colos tabletet (úgy gondolom amire én használom a tabletet, arra az optimálisabb lesz mint a 10 colos), és mivel a surface mini-nek se híre se hamva, így az Asus Vivotab Note 8-ra esett a választásom.
-
danilla
őstag
Visztál minden topiklakótól, ma búcsút veszek a surface-től.

-
danilla
őstag
Nálam is ez van annyi különbséggel, hogy max 10 másodpercet várok mire belép a skype-ba.
-
danilla
őstag
-
danilla
őstag
-
danilla
őstag
Mivel amikor teleirkáltad az ipad topicot, hogy mennyire szar, megkérdeztem mi az ami miatt szerinted szar a surface, és lecserélted az ipad 4-re, az azóta sem változott meg, igy ezért irtam amit irtam, hogy nem hinném, hogy most ezt megtartanád:
- 16:9 képarány
- csak metros appok futnak rajt, és az is kevés
- böngészésre azt irtad kuka
- pár óra játék után szétmelegszik
- úgy jellemezted, hogy egy kacat termékEzek után mi történt?
Vannak akik szeretik a saját idegeiket (feleslegesen) borzolni.

-
danilla
őstag
Filmnézés: Hyper Youtube, beépített lejátszó
Böngészés: IE11 desktop
Youtube: Hyper Youtube
Facebook: Facebook
Zene: Hyper Youtube, beépített lejátszó
Kép: beépíett
Torrent: Torrex
PDF: beépített
danilla
őstag
De ha valaki venni is akar, úgy is megpróbálják majd lebeszélni róla

Én osztrák mm-ben vettem az enyémet, és vásárlás előtt, az egyik eladó le akart beszélni a tabletről
nem részletezte miért, csak sugallta, hogy a surface nem jó választás 
-
danilla
őstag
tavalyi évhez hasonlóan betateam-en lesz a Surface2-ről (épp most hard resetelem a Surface RT-met), hogy mikor az kérdéses....pont ma értesültem róla, hogy sógorék botrányos mennyiséget kaptak csak, legalábbis a három viszonteladóból az egyik országszerte 22 üzlettel rendelkezik és 13 darab 32GB-os Surface2-t kaptak, meg ugyanennyi 64GB-os Pro2-t....aztán ha nem lesznek szépek az eladásszámok akkor megint majd nem kell csodálkozni...
És ennek megint csak az lesz a vége, hogy mindenhol lehúzzák, hogy szar, mert alig vásárolnak belőle... képesek megint elcseszni

-
danilla
őstag
A sima winben is volt olyan billentyűzet opció, ahol a teljes keyboard látszódik és nem kell a számokhoz bíbelődni.. csak alapértelmezésben ki van valami opció kapcsolva a preferencesnél. Már nem tudom megnézni, mert nincs már meg a Surfacem, csak emlékszem, hogy ez volt az első, amit átállítottam rajta és a többi kiosztást sose használtam

Tudom,de az nekem nagyon nem votl szimpatikus, és szerintem nem is volt kimondotta touch friendly.
-
danilla
őstag
-
danilla
őstag
Azzal mi a helyzet, hogy a 8.1-el jön az a skype is ami kezeli a facebook chatet? Semmi friss hírt nem találok ezzel kapcsolatban.
-
danilla
őstag
-
danilla
őstag
Metro böngészőbe, a címsorba se beilleszteni, se kimásolni nem tudok linket. Létezik az, hogy ekkor bakit kövessen el a microsoft, vagy nálam van valami bibi?
-
danilla
őstag
Azt lehet tudni, hogy a facebook chat mikor integrálódik a skypeba?
WinPho: szerintem nagyon jó, sokkal jobba és használhatóbb lett a rendszer.
-
danilla
őstag
Dehogy, a számokra gondolok pl, hogy anélkül tudom őket bevinni, hogy ne kelljen átváltanom a számok részre, vagy ne kéne hosszan nyomva tartani egy billt. Csak simán swipe up

Egyébként kb egy hónapja kipróbáltam a preview változatot, ahhoz képest sokkal gyorsabb, és stabilabb

-
danilla
őstag
Állat
én is kész vagyok 
Imádom:
- új bill
- facebook
- több tile méret -
danilla
őstag
-
danilla
őstag
-
danilla
őstag
-
danilla
őstag
Valaki próbálta már a Facebook appot?
-
danilla
őstag
-
danilla
őstag
-
danilla
őstag
Nagyon jó kis billentyűzet, nagyon minőségi.

Nekem van éppen egy eladó ha valalkit érdekelne

-
danilla
őstag
-
danilla
őstag
Én az időjárást részletes állapotmegjelenítőre raktam ki, kis ikonokra meg email, naptár, skype, twitter, mine(facebook) vannak kirakva. Ezek jól működnek, és jeleznek.
-
danilla
őstag
Akinek surface rt-je van: meg tudtok jeleníteni 3rd party appoltól állapotfrissítéseket a záróképernyőn? Nekem csak a naptár meg az email értesítő kerül ki, időjárás árfolyam stb. nem. A gépházban ott vannak az alkalmazások, amik futhatnak a háttérben. Mi lehet a gond?
De időjárás nem? Mert lehet olyat szeretnék, amit az appok nem is tudnak
Bár WP8-on meg megoldott :SMeg tudsz. A személyre szabás/zárolási képernyőnél tudod ezeket beállítani.
-
danilla
őstag
-
danilla
őstag
Helyes az a meglátásom, hogy touch coverrel lényegesen gyorsabban merült az RT?
-
danilla
őstag
Meglett touch cover az RT mellé, és azt kell, hogy mondja, hogy nagyon meglepett. Sokkalta jobban használható, mint azt reméltem. Azt kell, hogy mondjak, ha lehetne ilyen kivitelű billentyűzetet asztali géphez venni, nem haboznék, és rögtön beszereznék egyet.
-
danilla
őstag
Ugyan ilyet rendeltem a minap az ebayról, már várom, hogy megjöjjön, hogy biztonságban hurcolászhassam a tabot.
FLx: nekem eddig minden megjött az ebayról, hiánytalanul, pedig nem egyszer rendeltem

-
danilla
őstag
-
danilla
őstag
125e ft az nagyon jó, a többi magyarországi árhoz képest (fele annyi
), bár az európai hivatalos árnál még így is több 25k-val. -
danilla
őstag
Arról nincs valakinek információja, hogy a offical facebook mikor érkezik?
-
danilla
őstag
-
danilla
őstag
-
danilla
őstag
Már csak pár nap

-
danilla
őstag
-
danilla
őstag
-
danilla
őstag
-
danilla
őstag
-
danilla
őstag
-
danilla
őstag
-
danilla
őstag
elnézést hogy közbeszólok, de hátha érdekel pár embert, egy kis személyes Surface és WP8 élménybeszámoló nagyon röviden, és a végén egy kis érdekes hír. Szóval érdemes végigolvasni a cikket.
Naná, hogy érdekel! köszi

Nem tölt be a betateam, és rss-ben sem tudom frissíteni

-
danilla
őstag
-
danilla
őstag
-
danilla
őstag
-
danilla
őstag
-
danilla
őstag
-
danilla
őstag
Na, megprobaltam elorendelni egyet, de nem sikerult
tiszta bugos a store, nem engedi editalni a bankkartyam adatait, ugyanazt a cimet n-szer hozzaadja a profilomhoz, satobbi. A vegen meg egy hibakoddal kidob. 
Ja, cimet/kartyat csak editalni lehet(ne, ha nem lenne bugos), eltavolitani nem lehet
Megrohamozták az oldalt, és nem bírják a szerverek

Egyébként ha nem vagyok túl indiszkrét, merre laksz, hogy elő tudod rendelni?
-
danilla
őstag
Mit tippeltek, ebből az 500 dodós árból (vagy 600-asból) mennyi lesz mire ideér hozzánk, és mikor ér ide?
-
danilla
őstag
A reklámok mellé kikerültek az árak, és elindult a pre-order is.
[link]Törölve lett

Szerk.: Itt is van
: microsoft-news -
danilla
őstag
-
danilla
őstag
-
danilla
őstag
-
danilla
őstag
Azt tudom, igazából még ki sem hagyhatták volna.
Viszont silverlight a windows 8-ban csak a desktop-os böngészőben lesz, a "metro" felületes böngészőben nem (picit értelmetlennek tűnik, de biztos megvan az oka). Szal nem csodálkoznék ha az RT-ből ki is hagynák teljesen.
-
danilla
őstag
A win rt-ben benne lesz alapból a silverlight vagy letölthető lesz?
-
danilla
őstag
-
danilla
őstag
-
danilla
őstag
-
danilla
őstag
Arról esetleg van bármilyen információ, hogy Magyaországon pontosan mikortól, és hol lehet majd kapni (az RT válrozat érdekel), esetleg valahol elő lehet már rendelni?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Karcmentes Apple iPad Pro 11" M1 (2022) WiFi + Cellular - 91% + Apple Pencil 2
- iPad Air 11 (2025) Rebound Magnetic Keyboard Case 360 - US Layout-Black
- újszerű iPad Air (5. generációs) 64GB Wi-Fi space gray asztroszürke Apple 1 év garancia ajándék tok
- iPad 11 A16 256GB Wifi Kék Használt/1 hónap gar./Akku 96%/p4887
- iPad Air M1 wifi+ cellular új akku ajándék Smart folio
- 27% - NiPoGi MINI PC AMD Ryzen 5800U / 16GB DDR4 / 512GB NVMe
- MacBook Pro 13" M1 16GB RAM/ 512 GB SSD 27%-os ÁFÁS
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G2i - i5-11G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5571
Állásajánlatok
Cég: aiMotive Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A kickstand pedig tényleg egy olyan feature, ami nélkül már nem kellene tablet, 10-ből 8-szor azzal használom (ölben), a legjobb tulajdonsága a Surface-nek 

akkor valamit félrenézhettem.